Najdi forum

Nezadovljna

Pred meseci sem menjala fanta, s katerim se zelo lepo razumeva, vendar pa tare ena stvar za katero mislim, da je bistvenega pomena. Čisto direktna bom, v spolnosti z njim ne uživam – ima zelo majhen in ozek penis, tako da ga med odnosi sploh ne občutim (razen ob prodoru v nožnico). Stara sem 23 let in sem menjala kar nekaj spolnih partnerjev. Njihove dolžine penisov so se gibale od cca 17-20 cm (pa saj ni dolžina tako pomembna), vendar nevem kako si naj pomamgam, ali kaj naredim, da bom vsaj nekaj začutila. Prej sem vedno v spolnosti neznasko uživala, za orgazem ni bilo problema, sedaj pa se je vse obrnilo na glavo. Sploh nimam volje do seksa. Partnerja imam sicer zelo rada iz drugih pogledov, saj seks ni vse, pa vseeno mi dosti pomeni. Večkart se zaradi tega sama pri sebi jezim saj dostikrat pomislim na bivšega fanta….kako sem z njimi uživala…..v seksu namreč, v drugih stvareh ne drugače bi še ostala z njim.

Kaj narediti?

Za odgovore se vam zahvaljujem!

To je lahko res problem. Seks draga Meli res ni vse, verjemi, toda…

Si se že pogovorila z njim o tem?

Ne ker ga nočem užaliti! Niti mi ne pride na pamet kako začeti! Naj rečem: “hej ti imaš premajhnemga – s tem si jaz ne morem nič začeti….” mlce nerodno ne. Saj pravim, vse druge stvari so ok. Bojim se, da bom čez čas spoznala, da pa dober seks tudi nekaj v zvezi pomeni. Saj ni res, da to ni vse, po eni strani je – zame predstavlja seks bolj trdno vez. Nevem no……

No, definitivno brez seksa veze ni. To je dejstvo. Sicer nisi povedala kako zelo majhnega ima, ker me čudi, da res nič ne čutiš. Kaj pa kako drugače te ne poskuša zadovoljiti? A mu orgazem igraš?

ja tudi mene zanima kako majhnega ima,da čisto nič ne čutiš…..sicer pa je važna predigra in dobro je da traja kar nekaj časa,predno prodre v tebe….ne vem,ali nista poizkusila,da bi te on lizal po ščegetavčku…..potem ko prodre vate,si lahko ti sama s prsti pomagaš in se božaš po ščegetavčku….sicer pa poglejta v kakšno knjigo kjer so naslikani položaji in jo skupaj preglejte in se pogovorita…..

Do 10 cm; niti ne. To me ne bi niti toliko motilo, če bi bila vsaj debeljina primerna. Tako bom rekla. Nisva še uspela priti do konkretnih pogovorov glede njegovega penisa, ker vem da ga bom spravila v neroden položaj, pa še samozavest zbila. Ne ne tega ne bom storila. Nekdo meje vprašal, po draženju ščegetavčka, ja vse to je, ampak to delam takrat kadar se samozadovljujem. Predigra je božanska ali kaj ko pa prodre vame vse pade v vodo.Hočem povedat, da kadar sem vzburjena ne čutim in ne čutim njegovega penisa (malo že ampak skoraj nič).

Hja, kaj pa vem. Kar se dolzine tice. Nožnica je v povprecju dolga okoli 10cm, le prva tretjina je bogata z živčevjem, toraj bi moralo teh 10cm zadostovati. Verjetno je problem res v debelini, ki pa mora biti takšna, da povzroča vsaj nekaj trenja po stenah muce. Če je bolj ozek, ti pa vzburjena in vlažna, potem kakega pretiranega trenja res ni… Kaj narediti… Da bi mu kakorkoli povedala, da ima (pre)majhnega res ne gre, ker bi mu ubila samozavest. Saj veš, za moškega je eden izmed večjih porazov, če mu ženska pove, da je spolno ne zadovolji. Ne vem, poskusita najti kake igrice, pripomočke, ki bi malo popravili vso zadevo, ki bi tebi pomagali pri užitku. Verjetno bi lahko tole temo odprla tudi na tistem forumu, kjer odgovarjajo strokovnjaki, torej doktorji medicine. Mogoče bi ti kak ginekolog znal svetovat…

Lep pozdrav!

Dober sex pomeni zame osebno 65 % , ker da potreben “up” zvezi. V prvi vrsti moraš gledati predvsem nase, da bo tebi res ugodno in ti bo v užitek, če v sexu ne uživaš mu to povej. Probaj bit čimbolj iskrena, poskusi mu korektno predstaviti svoj problem, če te ima tako rad bo to razumel in ne bo užaljen. Sam ne meči mu naprej, kako je bilo z bivšim!!!

Marjanu in Breezetu se najlepše zahvaljuejm, da sta si vzela toliko časa in se mi posvetila. Bom poskusla nekja od vajinih nasvetov, ŠE ENKRAT HVALA. Bom vake toliko časa napisala kako napredujem!

LEP POZDRAV OBEMA!

“Če te ima res rad bo razumel”…. razumel bo, pa če jo ima rad ali ne, to ni problem. Problem je veliko razočaranje, prizadetost in izguba samozavesti. Ta pa bo toliko večja kolikor bolj rad jo ima. Verjetno se tudi sam zaveda svoje “pomanjkljivosti”, s tem bo dobil samo še potrditev “nezmožnosti” in fajn se nikakor ne bo počutil…

Lep pozdrav!

DRAGA MELI!!

TVOJA TEŽAVA JE RES NEPRIJETNA, SAJ SEX RES NI VSE, A POMAGA PRI DOBRI ZVEZI.
JAZ MISLIM TAKOLE: ČE MISLIŠ, DA TI JE TO RES PREMALO, SE MU ZAČNI ODTUJEVATI IN GA NA KONCU ZAPUSTI, VENDAR NIKAKOR NE POVEJ PRAVEGA VZROKA!!!!!!
NEKAJ ČASA BODI SAMA, PREMISLI O STVARI. ČE BOŠ SPOZNALA, DA GA LJUBIŠ BOLJ KOT VSE, DA NE MOREŠ ŽIVETI BREZ NJEGA, SE VRNI K NJEMU IN MU TO JASNO IN GLASNO POVEJ : LJUBIM TE – NE MOREM ŽIVETI BREZ TEBE !!!!
POVEJ MU, ZAKAJ SI SE MU ODTUJILA !!!
S TEM, KO SE BOŠ VRNILA K NJEMU, MU BOŠ DALA OBČUTEK, DA NJEGOV PROBLEM ZATE NI ŽIVLJENSKO POMEMBEN -DLA MU BOŠ NOVO SAMOZAVEST IN S SKUPNIMI MOČMI, LJUBEZNIJO IN IZNAJDLJIVOSTJO BOSTA NADOKNADILA TISTE MANJKAJOČE CENTIMETRE !!!
VELIKO SREČE TI ŽELIM!!

Poskušaj malo manj predigre, da ne boš tako vlažna-trenje bo večje…Sicer pa bi bila jaz v podobni dilemi…
PS (bolj za hec): Ali ima vsaj velik motor?

Me pa zanima še nekaj,ali on doživi orgazem….ker če ga doživi,pomeni da trenje le je…..

Jože, orgazem se da doživet tudi, če ni takega trenja … saj si gledal American Pie, ne? :))
Se pa strinjam, da je to pomemben dejavnik.

P.

Orgazem doživi in to zelo hitro namreč. Jaz sicer nevem kako mu uspe – hvala bogu. On v seksu nenormalno uživa. Tudi jaz se potrudim, da uživa on, jaz pa le nekaj minutk. Naj še povem to: Star je 30 let in je menjal, lahko rečem en kup žensk. Zanimivo to, da je zmeraj za razdor dal pobudo on. Tako, da druge ženske ta problem, ki ovira mene ni oviral. Zame pravi in kaže, da sem prava zanj, zato mi bi bilo še toliko huje ga prizadeti.

Po tem kar si napisala bi rekel, da se ti precej premalo med seksom posveča. če bi se malo bolj potrudil bi tudi ti verjetno malo bolj uživala.

On se mi posveti, ampak jaz nočem, da se preveč, ker sem potem preveč vzburjena in pri odnosu ni učinka. Same spolne igrice brez seksa pa mi nič ne pomenijo. Sem bolj tisti tip ženske, ko nemarem nekih dolgih predigric ampak najprej potešitev tiste velike želje, šele nato mi pridejo prav vsa božanja in ostalo…

Hja, potem pa imata resen problem…sicer pa to tako ze ves… Morala boš premislit kako naprej. Odvisno koliko ga imaš rada, koliko ti drugače ustreza in kaj lahko za to žrtvuješ. Tu je pač tako, da moraš gledat tudi nase.

Lep dan!

Se mi zdi, da ta zveza ne bo trajala. Ker vsi vemo, pa če to priznamo al ne, da če ni dobrga seksa, ne more zveza vzdržat. Zdej če bosta nekako to uredila, da te bo zadovoljil bo vredu, če pa ne, pa čim prej razdri to zvezo. Žal se mi zdi, da drugače ne bo šlo.
Želim ti pa, da se bo najboljše končalo, pa naj bo to da bosta ostala skupi al pa ne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close