Najdi forum

Ali katermi med vami prakticirajo t.i. “fisting” – seks z roko v ritko ali vagino?

Lp

Mhmmm, Maks, to je pa res malo bizarno… Jaz še nisem probala pa si tud ne želim. Sem slišala, kako je neki precej znani Slovenec to redno prakticiral (sicer gej), pa mi kolegica, ki dela na urgentnem bloku klinicnega centra ni povedala kaj zelo lepega o tem.
Tega tipcka so tja pripeljali, ker se mu je rit raztrgala… Mal srhljivo!

Sicer pa predstavljaj si, da se nabijas na 2-litrsko flaso od kokakole. analno! Halooo!?

Pikica tega ne bo počela. Verjamem pa, da komu paše.

Lep dan!

Jaz pa tudi tega, da komu paše, ne morem verjeti.

R.

Fist fucking, a? No, thank you…to bi pomenilo, da bi bila moja muca raztegnjena in ogromna, kar mi pa ne sede (kako bom potem lahko sploh še čutila penis v sebi?). Mogoče preden se bom odločila zanositi, čist tko, za vajo (porod, pa to)-hecam se!

hehe, dobra mačka, nožnica je izredno raztegljiv in prilagodljiv organ….

zadnjic sem nekje bral, da je imel nek tip dve zenske roki v riti…. videl sem pa tudi ze nogo v cespli….ampak kaj ces…tko je

Sej vem…zato mi ni glih najbolj všeč ideja, da bi se raztegnila, ker skupaj ne bi več šla…saj veš, ženske, ki npr.rodijo, imajo bolj raztegnjeno nožnico, kot tiste, ki še niso rodile…Potem se moraš pa iti fitness z nožničnimi mišicami, da natreniraš…Zakaj bi se mučili le zato, ker bi nekdo rad vame vtaknil celo pest??

očitno nekaj veš – jest vem da se po porodu res raztegne nožnica, da pa bi kaksen fitnes pomagal pa ne vem – če poznaš vaje mi prosim povej

Ja, baje,da se v seks šopu dobijo ene kroglice, s katerimi treniraš vagino…pol so še ene vaje…ne vem…nekje sem brala, pa sem vmes že pozabila, kako zgledajo..žal. Mogoče ve še kdo drug?

Keglove vaje – in to s “kroglicami”, ki se jih dobi, vendar pri nas nimajo pravih. Prave oblike so jajčaste, pri nas pa imajo samo okrogle.
Keglove vaje pa zgledajo tako, da stiskaš mišice medeničnega dna… Vsaka ženska bi to morala znat in trenirat (mau trapast izraz) vsak dan, ker se ginekologi zgrazajo, ko ženskam pri 40ih uhaja urin, ko pa je pri pregledu jasno, da je spodaj vse mlahavo.
Verjemte – preizkušeno – tipa požene v nebesa, ko sam mal uporabiš svoje “notranje” mišice…
Mene še vedno “nekdo” kar naprej opominja, da slučaaaajno ne bi pozabla, “tist kar si nardila”… Verjemte punce – se splača!
Lohk tut brez kroglic, čeprov jih tut sama iščem. Pr ns jih bo težko zvohat.Menda majo po sex shopih neke ponaredke – ampak jst bi mau pretuhtala, če bi si tist res notr dajala…hm…

Mislte nase, na kakšn lažji porod, če je v programu, sicer pa jaaaasno – na božanski sex….

Pa pa,
Miška

Sem zelo radovedna im me zanima kako se uporablja te kroglice? Ali si jih kar vtakneš notri in potem z njimi hodiš okoli, ali kako?
Mene rajca že ko samo berem o tem, zato prosim še konkreten odgovor.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close