Najdi forum

Jaz in še 3 moški

Pozdravljeni!

Zanima me če je že katera od punc poskusila seksati z tremi moškimi hkrati. Kaksni so bili občutki? Zanima me tudi če je res ful dobro ko imaš hkrati en penis v nožnici drugega pa v ritki. Jaz bi to zelo rada poskusila. Kaj mi svetujete?
Ciao.

Samo v mojih fantazijah….

Jaz sem samo z dvema naenkrat, s tremi pa žal še ne. Sta mi pa ta dva nudila ful velik užitkov, tako da predvidevam, da je s tremi še bolj noro. sta me tud …….. vsak v svojo luknjo in je res noro… posebej ko obema pride! Bozansko! je pa polozaj malo neroden… hihihih

Ne vem kaj tukaj božanskega, Tako pač je če moški razmišljajo z napačno glavo,

Hehe, Primož, tako je!

Tudi jaz samo v svojih fantazijah. Spet je potrebno razmisliti o raznih prenosljivih boleznih…npr. več partnerjev kot imaš, večja je možnost raznih vnetij (pa ne zato, ker bi bili moški okuženi, ampak zaradi dejstva, da pride vate toliko različnih moških “flor”). Če si želiš vse luknjice polne, lahko poleg partnerja uporabiš vibratorje.

Draga Barbara….
glede česa rabiš nasvet?

Ja z več moškimi je super kul. Jaz sem enkrat na eni zabavi kar s petimi. Fantazija, vam rečem. Probajte.

POSKUSI PA BOŠ VIDELA!

Ostani pri enemu!

Tudi jaz tako pravim kot Gregor. Ostani pri enemu. če pa je že to tvoja grozna želja, pa si pomagaj z vibratorji. Po moje ti bo bolj všeč, ker ne bo gužve….

Kaj pa če bi bilo obratno? da bi moški s tremi puncami? meni se to bolje sliši 🙂

Mnenja, izkušnje, … ?

Robert

Robert, odpri nov forum!

Drzna, a tebe so v stafeti..eden za drugim. Pet naenkrat ne verjamem da si jih obdelovala ali pa oni tebe..

Desperado a se strinjaš, da je tu gor nekaj žensk, ki bluzijo in filajo folk z nekimi svojimi nedosanjanimi fantazijami?

Kakor hoces. Jaz sem uzivala. Res pa je, da je bila to 1x-tna izkusnja in da danes, ko sem par let starejsa in imam resnega fanta tega ne bi vec pocela.

Kakor hočeš. Jaz sem uživala. Res pa je, da je bila to 1x-tna izkušnja in da danes, ko sem par let starejša in imam resnega fanta tega ne bi več počela.

Pa tvoj zdajšni fant ve za tvoje vragolije iz preteklost? Verjetno ni veliko punc, ki bi se spustile v kaj takega. Kjub vsem fantazijam. Saj veš, govorice… Verjetno je bil posredi alkohol, a ne? Zakja pa niste še kako punco zraven pritegnili? 🙂

matjaz,

🙂 mene zanima, kako so se moški sprijaznili s tem, ko so obdelovali eno samo bejbo. Ne vem no, meni se lih ne gledajo drugi tipi ob seksu. 🙂

Heh,
LP!

Sem podobnega mnenja kot ti. Pa še to se mi zdi glupo, da si tam v vrsti, štirje še zraven… Kako nekvaliteten seks kar se tipov tiče. Dvomim da je katera koli sposobna pet tipov zadovoljit tako kot je treba. Da bi jih pa naenkrat je pa sploh nemogoče. prej kaka štafeta…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close