Najdi forum

Vlentinovo-darila

Cao

Sicer vem, da je odvisno od osebe kateri kupujes darilo za valentinova, kaj ji bos kupil. Sam najbrz pa so ena osnovna pravil kaj lahko in kaj ne. Tko da mi prosm dajte kaksen nasvet. Jest sam pac eden tistih, ki jim gre kupovanje daril na zivce in zato nimam kej velik pojma o tem. Bi blo pa kul, ce bi moji dragi kej kulskega poklonu.
Lp
david

Odvisno, če je keš pička ji kupi zlate rokavičke! Se hecam!
Če dobro poznaš svojo drago ji ne bo težko podariti kaj lepega ali jo s čim razveseliti. Nekatere ženske bi bile vesele kakšnega drobnega zlatega poklona, druge vrtnic ali česa sladkega. Lahko jo tudi kam povabiš, npr. v kino ali na romantično večerjo, še lepše je če jo pripraviš sam doma! Konec koncev pa, če te ima draga rada ji bo všeč še tako majhna pozornost!

David, ne kupuj medvedkov, vrtnic….. meni se zdi tako dolgocasno, enolicno… vsak tip lahko prinese punci medija in vrtnico… malo domisljije. Hja, pa kako dolgo sta tudi skupaj upostevaj in vse ostalo… papa
hja kaj bi tebi ustrezalo, da bi dobil?
cebelca

Če sta hudo na seks mahnjena, pejt v seks shop, ampak kupi kaj lepega, ne cenenega…
Sicer pa bi moral povedati, koliko časa sta skupaj…
Lahko ji napišeš tudi simpatično zaljubljeno pismo (ne preveč osladno), načeloma pa sem jest za to, da ne podpiramo tega komercialnega “praznika” z ne vem kakšnimi nakupi…Predvsem pa ne kupuj medvedkov, srčkov…vrtnica je pa po moje kul.
Seksi spodnje perilo?
Knjiga s področja, ki jo zanima?
Večerja (rezerviraj prej, ker bo po moje vse polno)?
Vso srečo…
mačka

Pošli ji elektronsko voščilnico

http://med.over.net/kartice

Lepa darila si: izkazana ljubezen, spoštovanje, prijateljstvo, …, pa tudi kakšna voščilnica.

Se strinjam z macko in cebelico, da so medvedki odvec, ker konec koncev se itak vec ne spomnis od kerega si ga dobo. Vrtnice pa lahko delujejo na razlicne nacine. Izkazes lahko veliko custev in mislim,da to ni nikoli iz mode. Od tebe pa je odvisno kako ji jo bos podaril, in kaj ji s tem zelis povedati….sej mas malo domislije, ne ? : )

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close