Najdi forum

Zakaj drage dame…

No drage dame, mene pa zanima, iz kakega razloga se v postelji pretvarjate, da dozivljate orgazem?

Razlogov je lahko več:

– morda zaradi vas, dragi gospodje
– morda zato, ker je večina ženskam nerodno priznat, da je pri nas pot do užitka “počasnejša” in “zahtevnejša”, kot pri vas
– morda iz čistega dolgčasa pri sexu
– morda zato, ker si partnerja ne zaupata svojih želja ali pa jih morda tudi ne upoštevata
– …

Je pa to “folklora” žensk – že od pradavnih časov, saj si lahko brez skrbi predstavljaš moškega, ki se hmm… matra, in pa žensko, ki štrika zraven, ali pa si mogoče lakira nohte.

Če še ne veš, za “pravi” sex morata “delati” in uživati oba, ne samo eden.

Sploh se mi ni treba pretvarjati.

No, dragi Zuga,

vprašaj se kaj počneš oziroma kaj ne počneš, da tvoja partnerka ne doživi orgazma. In pa; kako si ugotovil, da se pretvarja?

Re Violeta!

Kaj pocnem oz. ne, mi ravno ni potrebno opisovati – recimo, da se vas trudim razumeti (na polno)…. Fora je ze v tem, da moski, potem ko zenska (kao) dozivi orgazem, hitimo k tem, da ga bomo tudi mi… Torej, zakaj bi se matrali seksat pol ure, ce pa zenska zaigra orgazem ze po 10min?
Izvedel sem od nje – imela sva en pogovor o tem koliko zensk se pretvarja, pol sem jo pa vprasal in mi je priznala, da se je tudi ona ze pretvarjala… Skoda da to pocnete, ker s tem dajete moskim lazno mislenje o sebi. Tud jst sem mislu, da nisem kar tako, ker sem jo z vsakim sexom zadovoljil, a zdej vidim, da mogoce pa le nisem tak “macek”, kot bi si zelel…

Ja drage dame.

Nekatere ste tako frigidne, da orgazma sploh NE morete doseči, pa se zato pretvarjate da ga.

Žalost…

Cao vsem.

ženski hje treba pomagat, da doživi orgazem!

sem vredu pobič a ne!

Ja Edi, zaradi takih kot si ti so ženske frigidne. Vse je v glavi in v moškem obnašanju do ženske. Tvoje NI zavidljivo…

Jaz tudi mislim, da je to vprasanje kar aktualno …
priznam tudi jaz sem se ze pretvarjala in tudi marsikatera moja prijateljica. mislim da ni problem v tem da bi bile frigidne ali kaj podobnega, verjetno je samo strah kaj si bo partner mislil itd.
najpogosteje se pretvarjamo na zacetku zveze ko se se ne poznamo dovolj dobro in se ni pravega zaupanja …
pa tudi napacno mnaje v javnosti je krivo… toliko se govori o tem, pa skoraj nikoli po pravici … zenske tudi zenskam velikokrat lazejo.

Nekateri tipi pa ste tako bedni, da ne znate druzga, kot samo porivat in se spraznit! Hvala bogu, da vas spoznam na 10 km..
Žalost…

Bravo, bravo… tako se govori. Tudi za orgazem je potreben čas in volja,

Dobr, da še obstajamo izjeme in da nekaterim ni vseeno ter storimo vse, da damo vedeti svoji partnerki, da je edina na svetu in jo temu primerno tudi obravnavamo. Upam, da take tut spoznaš na 10 km 😉

lp

A seveda…Zato sem imela dokaj lepe izkušnje s svojimi partnerji do sedaj. Če se pa pojavijo problemi pa najprej pogovor, če ne zaleže pa BRIŠI!!!

To tudi meni ni jasno, zakaj nekatere ženske to počnejo.

A ni lažje partnerju povedat: “Posluši dragi, meni je pa to in to všeč, tko pa tko mi paše sexat, to me najbolj vzburja..” in dejansko celo doživet orgazem, kot pa se lagat in ga zavajat, da je to kar dela, dobro, zraven pa umirat od dolgčasa in si želet, da bi blo čimprej konc???
Jst svojmu povem kaj mi paše in potem se tudi potrudi da uživam. Sicer ne doživem vedno orgazma (včasih pač nisem pri volji), ampak zato ni sex čist nič manj lep in dober.

To je pač moje mnenje…

No, lahko ti povem v kakšni okoliščini sem to počela jaz.
Ker si mu nisem upala, pri svojih takratnih 18 letih, priznati, da mi seks z njim ni všeč, da nima pojma o nežnosti, o bližini, o intimnosti, o prijateljstvu…. kaj vse bi mu morala priznati…sem pa že raje odšla…..

no, jaz tega sicer ne počnem, ampak kolkr jaz vem, ženske to počnejo zato, da bi bli njihovi moški zadovoljni. ker jim pač ful dost pomeni to, da zadovoljijo svojo drago. in če je ne, pol je cel halo….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close