Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Zaščita, vprašanja.

Zaščita, vprašanja.

Zdravo!

Zanima me kaksne izkusnje imate z zaščito pri spolnih odnosih. Do sedaj sem pri odnosih uporabljala edino le kondom, sedaj sem pa začela jemati tablete.Pri kodomu nisem imela težav (če ste jih vi napisite) in rada bi, da jih tudi s tabletami nebi imela, zato mi povejte, kaj je potrebno pri tem paziti, kaj vse zmanjša zanesljivost in ali obstajajo dnevi v ciklusu, ko je zanesljivost manjša pri rednem jemanju tablet, kakšna je zanesljivost na začetku jemanja tablet. Če je še kaj takega kar je dobro vedeti napišite.

Lep pozdrav in radi se imejte.

Menim, da ti bo na to vprašanje dal najbolj zanesljive odgovore, predvsem pa posebej tebi glede na tvoje telo , tvoj ginekolog.

Pol leta sem jemala kontracepcijske tabletke Logest…kar naenkrat so se začele težave…fant me dovolj vzburi ampak kar ni in ni vlažna…to je res problem…ne vem kaj naj naredim…saj bi rada to odpravla…ko sm omenila gin. da se je to začelo pojavlati takrat od kar sm jih začela jemat mi je odgovorila da to ni zaradi tablet…mi svetuje prosim kaj ker ne vem kaj naj naredim!?Lepo vas use pozdravljam(aia zdaj je že več kot pol leta od kar ne jemljem več tablet ampak imam zaščito kondom)

In zdaj si spet dovolj vlažna, ali ne?

obstajajo lubrikanti veš, v lekarni ga dobiš.

Midva ne uporabljava kondoma že od vsega začetka (sej veste kej pravjo da je sexat s kondom taku kot d bi šu oblečen pod tuš)…
Jst uporabljam sam KT in ne opažam zarad tega nobenih sprememb…
Če pa folk pogosto menja partnerje pa sm zagovornica kondomov seveda…
Resna zveza je pa pač resna in gre za eno zaupanje..Lp

Uporabljam inekcije in nimam nobenih stranskih učinkov kot pri KT

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close