Najdi forum

fantje ŠIRINA

Eno vprašanje za fante in sicer kok mate kej debelga ???
pa a je čist raven al je kej ukrivljen? zanima me pogostost kar se tiče neravnih penisov? R: ali je ukrivljen v levo oz. v desno ?

lp, matej

Matej,

zelo hecno vprašanje. Najbrž si ga postavil zato, ker te skrbi, da je pretanek/predebel ali preveč ukrivljen v kako stran. 🙂 Sicer ne vem kaj bodo na to porekli fantje – ali jih kaj moti ali ne, če so tanki,debeli,ukrivljeni ali pa ravni – ampak dejstvo je, da to na koncu sploh ni važno. Pravzaprav še nisem videla moškega penisa, ki bi bil popolnoma raven. 🙂

Skratka, na koncu je važno le to, kako se moški s partnerico ujame – in sex je nato lahko popoln navzlic temu, da so oblike penisa ne-standardne. Kdo pa določa standarde? “Idealni” porno filmi? Razni Playboyi? Dejte ga no svirat. Vsak nej bo vesel, da je (ali da ima) nekaj posebnega. Kako bi pa se svet vrtel, če bi bili vsi enaki?

LP, Jasna

sramežljivi ???

JA JAZ PA IMAM DOLGEGE OKOLI 20 CM IN DEBLEGA OKOLI 3,5 CM POPOLNOMA RAVNEGA ZATO NE VEM ČE IMAŠ TI PRAVEGA ZATO KER TI NE BO ŠEL V PIČKO ČE JE VKRIVLJEN ZATO SI SI GA RAJE ODREŽI PREDEN TI GA VIDI BABA. DOBER NASVET HIHI

Zelo zrelo…hihi. Če maš ti dolgega 20 cm, potem sem jest še nedolžna..hihi.

vsak je dober, ce je le dovolj debel. rajš mam debele in krajše kot pa dolge in tanke. Seveda pa je kombinacija dolgega in debelega najboljša. Dolžina in debelina STA pomembni! Ne pomaga tehnika, če se fantiček z majhnim plazi v tebi in sploh ne veš, ali ga maš notr ali ne. Debelina in dolžina, da te raztrga!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close