Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost ženska ženski – drugič

ženska ženski – drugič

Lahko bi si tudi dajale nasvete, kako doživeti orgazem s samo penetracijo in brez dodatnega draženja. Dokazano naj bi bilo, da je ženska sposobna doživeti orgazem brez dodatnega draženja med spolnim odnosom – no, meni to nikakor ne uspe. Je morda kakšna metoda, poza ali gib, ki bi to omogočali? Dobrodošle so vsakršne izkušnje. Lep pozdrav!

Cao

Ana, sicer jest nisem zenska, sam ti dam pa vseen en nasvet. S partnerjem se mal pozanimita o tantra ljubljenju, posebi o tem, kako moski zdrzi po vec ur prez izlitja semena. Ker mogoce je razlog, da samo ob penetraciji ne dozivis orgazma ravno v tem da je partner premalo vzdrzljiv. Druga stvar ki pomaga, no bi znala pomagati, ce bi mu med samim odnosom govorila ali naj gre hitreje, pocasneje itd., hocem rect da sem morta tud med odosom pogovarjat, informacije morajo biti obojestranske. Kot pa ves, je orgazem tud velika zasluga glave, torej kako si v glavi pripravljena doziveti orgazem. Najbrz je pri tem zelo pomembno to, da si partnerja res zelis in da mu zaupas.

Velik orgazmov
grega

Pomagaj si s drgnjenem ob njegovo sramno kost. IN pa seveda uporabljaj glavo. pa bo slo.

Aha. Še en dedec 🙂 Z dekletom sva že prišla nekajkrat do te teme. Najbolje je, da jo moški zadovoljuje oralno. To pomeni z jezičkom in s prsti hkrati. Moški mora potisniti prste v notranjost in jih obrniti precej v smeri proti popku, tako da draži predvsem gornji del vaginalne stene. To je nakako G točka, ki ima filing na prstih naših prstih kot majhnem fižolček. Vsaj tako sva z dekletom odkrila, kako doseči čim večje zadovoljstvo.

Upam, da bo pomagalo. Pa veliko sreče ter zadovoljstva 🙂

Predraga Ana! Vsi smo se že seznanili s tem problemom. Na žalost odgovora na to vprašanje tudi jaz nisem še dobila. Obstaja mnogo člankov in literature, ki svetuje razočaranim ženskam. Kako naj ženska doživi, če tipu pride že v treh minutah? Odgovor je enostaven: NE MORE!!!!!!! Se pravi, bistvo je da bistvo ni v tisti bingljajoči stvari, ampak v prstih!!!!!!!!!!!!!!!Problem je, da so moški prsti takooooo zelo nerodni in da so moški nasploh takooooo zelo potrebni, da se jim takoooo zelo mudi dat tisto stvar v ………! Potrebno je ukvarjanje z ženskim telesom, veliko nežnosti, časa in truda, da pride do učinka.

Cao

Ej punce, se ki imate težave s tem in mislite da tičijo v hitrosti vaših partnerjev, vam priporočm, da mu nabavite knjigo Tao ljubezni-nega moške spolne energije. Mislim da vam bo zelo pomagala, podobna knjiga obstaja tudi za ženske.

Veliko užitkov
matjaž

Draga Monika, kot opaziš iz imena sem predtavnik moškega spola in kaj naj rečem na tvoj komentar.

Mnogokrat je upravičen in večina ima res te težave, vendar jaz kot moški opažam še nekaj, premalo je pogovor, nasplošno o tej temi. Ne to da lahko govorimo odkrito samo na tem forumu, kjer se nihče ne vidi in ne pozna, me zanima kako bi bilo to ko bi si gledali v oči. po predhodnji debati takole mogoče lažje.
Vendar si tudi tukaj težko vse povemo kaj šele v živo, sedaj pa mislim na partnerstvo.

Rad bi vedel kolikšno je število parov, ki si lahko ali se je, pa res iskreno, z partnerjem vse povedalo, kaj čutijo, kaj želijo, kakšne so fantazije, kako je bilo prej kako je sedaj.

Ni potrebno da si sexualni prsiholog, da to obvladas, potrebna je velika mera zaupanja v partnerja, zaupanja pa ni če ni pogovora in tudi odlašanja problema ne sme biti, vsakega je treba takoj reševati vendar vedno z partnerjem. Menim da nima nobena stvar prioriteto, pred tem, kajti spolni odnos v veliki meri pripomore k uspesnemu zakonu.

Torej koliko jih res vse pove ampak mislim popolnoma vse od preteklosti do prihodnosti, pa da vidimo kako se slovenci obnasamo v postelji in do partnerja.

CAO!

Istega partnerja imam ze tri leta,tako da razumem kaj mislite in kaj vas mori,saj imam podobne probleme sama.U bisvu mi je v postelji z njim ze rahlo dolgcas,saj je vedno isto in ceprav ga imam rada veckrat pomislim na kaksno avanturco.Sem se pa v teh letih tud kar nekaj naucila …in kot prva mora biti dobra PREDIGRA.Fant naj vas poljublja po celem telesu in socasno lahko tudi ve njega;polozaj 69.Kasneje se lahko odlocite za “rocno zadovoljevanje”-ve njega -on vas,lahko pa le drgneta eno telo ob drugega.Ko pa “pride v vas” naj vas med seksom drazi z roko po ščegetavčku in če sam ne pocne tega v pravem ritmu ali mestu,mu pomagajte! N O UPAM,DA SEM KEJ POMAGALA,SAJ MISLIM,DA JE S TEMI KORAKI ZADOVOLJSTVO ZAGOTOVLJENO!

PA PA

Manca
zelo zanimivo, msilim da bi morale ženske večkrat povedati partnerju kako se to počne ali kaj želijo in bratno. Jaz bi že delal tako, ko pa nekaj naredim ji pa ni všeč ali pa sem preveč perverzen. Torej če bi tako razložila kot si ti v tem odgovoru, bi vedno vedel kaj naj delam.
Če pa je tebi tako všeč zakaj ne poveš svojemu partnerju , kako naj počne, da ti ne bo dolčas?

Simon

OJLA!

Sej vem,najlazje je pametvat drugim.Priznam pa da mi je kljub dolgi vezi to vseeno tezko povedat,sem prevec sramezljiva.Drugac sem pa vesela ce ti je moj nasvet pomagal in naj te ne bo sram dekle vprasat kaj si zeli,ce ze sama ne pove!

Manca

p.s Simon ce te pa se kej zanima,pa sam vpras!!

mejte se,CAO!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close