Najdi forum

Zenska zenski

Cao

Ker vem, da je veliko zensk, ki od spolnem odnosu dozivljajo bolecine, predlagam, da zacnemo dajati druga drugi nasvete, kako se boriti proti temu, kaj pomaga itn.
Jaz zacutim bolecine na zacetku noznice po kaksnih dveh minutah spolnega dejanja in ne vem, kaj naj storim, da bi bolecina izginila. Ce ima kaksna podobne izkusnje in pozna resitev, naj mi prosim pove.

Lp
andreja

Draga Andreja,
naj ti povem, da je vse skupaj samo v tvoji glavi. Jaz sem imela podobne bolecine, ko se nisem imela stalnega partnerja in me je bilo grozno strah, da bom zanosila. In seveda na zacetku spolnega odnosa niti nisem bila sproscena niti nisem si ga nevem kako zelela. In ko je vstopil vame, sem skoraj jokala od bolecine.
Ko pa sem spoznala stalnega, sva se imela rada, sem bila sproscena itd, od tedaj ni bolecin vec.
Torej: nekaj pri vsej stvari te grozno moti in to ves samo ti, ali pa se to ne. Ko bos v svoji glavi odpisala ta moteci faktor, bolecin ne bo vec.
Veliko srece.

Mislim,da je to problem s katerim se ubada veliko žensk. Kot prvo mislim,da moraš to povedati partnerju in se z njim dobro pogovoriti. Če pa ti to nikakor ne gre moraš to odgovornost prevzeti sama. Da te ne bo bolelo si moraš vagino navlažiti z slino ali pa z sredstvi,ki jih dobiš v lekarnah.
Veliko sreče v bodoče ti želim!

Živjo

S partnerjem si lahko vse poveva, tudi o tem sva se pogovorila. Problem tudi ni v vlažnosti, saj si vedno vzameva dovolj časa za predigro, tako da mislim da vlažnost ni krivec. Vseeno hvala za odgovor.

Andreja

Včasih se bolečina pojavi tudi pri kakšnem nerodnem spolnem položaju, vendar pa bo najboljše če se pogovoriš s svojim ginekologom, da opravi pregled in se pogovori s teboj, če že izključuješ nekatere naše nasvete. Možno je, da je vzrok bolečini drugačen.

Vesele praznike in srečno novo leto 2001.

Mitja

Draga Andreja !

Lahko da je problem tudi v velikosti tvoje nožnice, saj se velokrat zgodi, da ima partner prevelikega za naše ozko gnezdo. Lahko si ti ne vem kako vzburjena in vlažna, če je v tebi predebel ali pa tudi prevelik penis.

Lep pozdrav
Manca2

Pozdravljeni! Vem ne spada sem ampak upam na odgovor. Je mozno, da ce je fantu prislo v roko si jo potem zbrises in si kasnej vstavis tampon med m seveda, da zanosis?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close