Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? “Študentski zobozdravnik” na Aškerčevi

“Študentski zobozdravnik” na Aškerčevi

Zanima me, katerega zobozdravnika v ambulanti za študente na Aškerčevi 4 mi svetujete!? Hvala!

ti si smotko!!!!:)

Darjo brlek :)))

primož

odlična.

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

NOBENEGA!!! ZD na Aškerčevi je leglo neprijaznih in nesposobnih zdravnikov in zobozdravnikov, z redkimi izjemami seveda.

Iris,

se podpišem pod tvoj post.

Naj ti še razložim njihov delovni čas

npr. popoldanski
uradno: 13-19

dejansko (par komentarjev): “mi delamo od dveh naprej” (če se hočeš naročit), (če prideš po 17.00) čistilka puca in pravi “su že šli, ker ni blo nubenga pacienta” in sedaj poslušajte ta absurd: ob 15.00 pokličem, kdaj lahko pridem, ker me boli zob: “pridite danes do štirih”. Pridem ob 15.55, pa zobozdravnica pravi (v čakalnico nas je v tem času prišlo ca. 3-5 pacientov): “no, a pa lih na konc šihta so se mi mogl nagnest, a bom zdej sploh lahko pršla do petih na banko”.

TOREJ: V ZDRAVSTVENEM DOMU ZA ŠTUDENTE, NA AŠKERČEVI, JE V ZOBNI AMBULANTI DELAVNI ČAS OD 14.00-16.00 (POPOLDAN). DOPOLDAN PA PO MOJIH IZKUŠNJAH DOBIŠ ZOBOZDRAVNIKA OD 8.00- V NAJBOLJŠIH PRIMERIH 11.00.

Ne vem sicer, če to velja za vse zobozdravnike, a po mojem mnenju kar za prenekatere (po polni čakalnici sodeč), vsekakor pa za mojo zobozdravnico, ki je tik pred penzijo (verjetno) in je mag. – torej se nima ničesar za bat (ironija).

Kako delajo s pacienti?
– če slučajno nimaš statusa, te tako scanslajo : samo, da nimajo toliko dela
– zob je vedno popravljen en, dva, tri – ni važno kako, važno je kako hitro
– če prideš na preventivni pregled, je vedno vse OK (da nimajo dela s tabo); slučajno sem šla medtem v tujino in mi je tam zobozdravnik našel precej primerov, ki bi bili za popravit.

ZAKLJUČEK: zobne asistentke in zobozdravniki in – ce: če hočete pošteno plačo zdravnika dentalne medicine ali medicinske sestre in malo dela, potem se zagrebite za službo v ZD za študente, na Aškerčevi. Pa ne pozabite pripisat za “zobno ambulanto”, kajti delo npr. na ginekološki se ne razlikuje od drugih ZD-jev.

Jaz se tudi odločam da bi šel k enemu na aškarčevi, ker sem sedaj v rožni dolini pri alenki grahek mihevec v rožni. Sej je vse ql sm rožna dolina mi je malo iz poti.
Na aškrčevi sem zasledil da je bol švoh, da pa pohvalijo predvsem Tomaža Čibej in Majo Puklavec.
mi priporočate katerega od teh??

lp

No super, zdaj ko sem to prebrala me je tudi minilo do vsega.

Namreč ravn odanes sem bila naročena na preventivni pregled doma, v Mariboru, ker sem pa vmes 1x urgentno šla drugam kao ta zobozdravnica ni bila moja. In potem je rekla da kot študentka Lj univerze je najboljše če si najdem kakšnega tam … ampak po tem napisanem bom si kar nekoga v Mb, tako sep ovsod čaka po 2 meseca, bom že z urnikom skompenzirala ….

Na6ja,
pa si morda videla, da so ti odgovori iz leta gospodovega 2003???

Ni važno katero leto 🙂 jaz sem bila 2 leti nazaj nazadnje na Aškerčevi samo na obveznem sistematskem pregledu za študente, pa me je minilo, da bi sploh šla h katermu zdravniku tja… Zobozdravniku sploh ni šans, vse ostalo pa tudi ne. Neprijaznost, površnost.

Dobrega zdravnika išči po priporočilih ljudi. Ne tistih, ki ti lahko povejo za največ leto nazaj, ampak tiste, ki ti lahko povejo za 10 let nazaj. Če so 10 let zadovoljni, in so bili tam večkrat, ne samo 1x 🙂 bo najbolj realna ocena.

sem v dilemi… keremu študentskemu zobozdravniku potem sploh naj grem??? zobarju je že tako težko it potem pa da je še neprijazen površen in nevem kaj še… grozno. priporočate katerega drugega?

Ne razumem, zakaj imate tako slabo mnenje o teh zobozdravnikih. jaz sem že ves faks (6let) pri dr. Brumnovi in mi nič ne fali. Pa bila sem večkrat. Je tudi edina zobozdravnica, ki si je za mojega brata ob komplikacijah vzela čas in ga brezplačno pozdravila, kljub temu, da je bilo tisto samoplačniško. Meni vsake toliko zastonj odstrani trde in mehke zobne obloge…

Aja pa.. NITKAT ZOBE!

No očitno nisi prav dostikrat pri zobarju…brumnova je namreč šla pred poletjem v pokoj…

priporočam pa dr.Hristić, sem bila zelo zadovoljna z njo…dokler me niso skenslal zaradi spremembe statusa :S

Ne vem, če kdo še bere tole, ampak napišem za vsak slučaj.

Jaz sem do zdaj imela dva zobozdravnika na Aškerčevi, dr. Simono Vidmar dr. Mihaela Vrčkovnika. Z dr. Vidmar sem bila zadovoljna, je bila dokaj v redu, malo na hitro je opravila, ampak korektno. Zdaj ne dela več na Aškerčevi, njene paciente je prevzel Dr. Vrčkovnik, ki je super. Najboljši zobar, ki sem ga imela! Prijazen, vzame si čas in se res trudi, da bi kar najmanj bolelo, pa še poheca se rad 😉

Status mi je že potekel, ampak mi ni nič omenil, da moram poiskat drugega zobarja. Upam, da ga še nekaj časa ne bo treba, ker mi je zmeraj muka iskat novega fajn zobarja.

Glede dr. Hristić. Sama pri njej še nisem bila, je pa od fanta zobozdravnica. Z njo ni ravno najbolj zadovoljen, pravi, da je groba in da nima ravno potrpljenja. Razmišlja, da bi jo zamenjal.

Tudi jaz imam dr. Hrističevo. Zame ženska nima vseh klikerjev v glavi..celo leto se mi je ukvarjala le z enim zobom da mi je na koncu se še strl ker ga je tok zmatrala pa še umeten zob čakam zdaj že blizu 10ih meseceu!! ko me je drug zob bolel sem rekla da pridem za bolečine in mi ženska reče da nimam kaj hodit takrat da bom že datum dobila. kulture nima niti malo plus tega ti noče nič povedat o tvojih lastnih zobeh kaj namerava zdravit al karkol. ženska je poden od podna! NE PRIPOROČAM IN JO ABSOLUTNO ZAMENJAM!!

Se strinjam glede dr. Vrčkovnika, res super zobozdravnik… Ima kdo Majo Jamšek? Ker dr. Vrčkovnik odhaja =( in bo ona prevzela njegove paciente.

Maja Jamšek je super. Korektna, prijazna in komunicira s pacientom.

Kolikor lahko razberem iz odzivov, vidim da ste tukaj sami študenti. Kako je z dijaki? V lokalnem zdravstvenem domu so mi rekli naj grem na Aškerčevo ali pa k zobozdravniku za odrasle, zdaj pa ne vem …
je kdo pri VOLK GAŠPERŠIČ Karmen?

Jaz imam dr. Majo Jamšek in je ena najboljših zobarc, kar sem jih imela do zdaj. Prijazna, pove ti kaj bo delala, zavzame se, ne dela na silo, mar ji je, če te boli. Zelo zadovoljna.

Jaz trenutno nimam več zobarce grem vsako leto enkrat na preventivni pregled samoplačniško sem pa prej bil tudi na Aškerčevi samo imena se pa ne spomnim.
Na zadnje ko me je bolel zob sem klical da se naročim na pregled. Zobarca me vrača koliko me zob boli. Če me boli samo toliko da ne morem spat potem naj ne hodim na pregled, če me boli toliko da ne morem delat potem pa lahko pridem.

Seveda nisem prišel………nikoli več.

Ima mogoče kdo izkušnje z dr. Magdaleno Vehar na Aškerčevi?

New Report

Close