Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Šiška – os. zdravnica

Šiška – os. zdravnica

Pred kratkim sem se preselila, zato bom menjala os. zdravnico (pa še moja dosedanja gre kmalu v penzion).
Mi lahko kdo priporoči osebnega zdravnika (zdravnico) v ZD Šiška oz. kakšne izkušnje imate z zdravniki (raje bi zdravnico) v tem ZD?

Hvala v naprej!

Neja,
jaz hodim še vedno v Šiško, čeprav sem se že dolgo nazaj preselila drugam. Hodim k dr. Mileni Kovač-Blaž, sicer ne dela vsak dan, pa še gužvo ima vedno, ampak kot zdravnica mi pa zelo ustreza.
Lep pozdrav in čimmanj obiskov pri zdravnikih,
Sonja

Jaz sem se mislila vpisat pri DR. Acceto. In ko sem čakala v čakalnici sem se zaklepetala z eno gospo, ki je povedala da ni kaj preveč. Pa sem šla drugam.

Lep pozdrav!

Malce kasno, pa vendar bolje kot nikoli. Če še nimaš osebne zdravnice, ti toplo priporočam dr. Jakopič-Žlahtič. Je zelo prijazna, topla oseba, ki se resnično zanima za svoje paciente in ji ni težko opravljati svoje delo. Tudi moji znanci, ki hodijo k njej so zelo zadovoljni z njo. Pa veliko sreče.

Žal pa Dr.Žlahtič ne sprejema več na novo.

LP

Tudi jaz ti priporočam dr. Mileno Blaž Kovač. Je zelo topel človek in dobra zdravnica. Poleg tega se lahko naročiš po telefonu in potem ni treba čakati več kot 2o minut. Tudi medicinska sestra, ki dela pri njej, je enkratna: ustrežljiva, prijazna in izredno simpatična. Ne vem pa, če sprejemajo nove paciente.

Žlahtičeva je katastrofa od dohtarce !
prvi dan ko sem prišla od nje do lekarnarce mi je ta sama svetovala naj jo čimprej zamenjam,ker mi je napisala recept za tablete katere niso bile že več kor 3 leta v obroku !

nevem komu je ta ženska lahko prijazna, topla oseba, ki se resnično zanima za svoje paciente?!
to je morala napisat ona sama!

New Report

Close