Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? VRATAR – ZDRAVNIK???!!!

VRATAR – ZDRAVNIK???!!!

Spostovani!

Tako sem bila razkurjena, da si nekako moram ohladiti jezo in je morda najbolje, da to storim tukaj. Pa lepo po vrsti. Pred nekaj dnevi je moj mali sin grdo padel naravnost na obraz in si pri tem, kot smo izvedeli kasneje na urgenci, zlomil nosno kost. Napoteni smo bili na ORL in se seveda tja kar takoj odpravili. Varnostniku, vratarju ali karkoli je pac ze bil, razlozim, da prihajamo z urgence in ga prosim, da poklice sestro ali zdravnika. Zeli videti napotnico, kar seveda ni nic nenavadnega in je celo popolnoma razumljivo. Predstavljajte si moje presenecenje, ko zeli videti se rentgensko sliko. Odgovorim mu, da je to pac smesno in da zanesljivo rentgenske slike ne potrebuje, saj bo menda ze zdravnik specialist ali pa morda medicinska sestra odlocila, ali je primer nujen ali ne. Ne, vratar vztraja na rentgenski sliki in mi ob tem razlozi, da je zdravnik ze 20 let in celo, da ima navodila pregledati vso dokumentacijo! Lahko si predstavljate, da se mi je pritisk posteno dvignil, k cemur so seveda pripomogli tudi dogodki tistega dne. Zadevo sem kasneje omenila zdravniku, ki je jasno povedal, da vratar z rentgenskimi posnetki in tudi sicer z diagnozami nima absolutno nic, sestra pa je omenila, da je omenjeni gospod njihova podaljsana roka in vcasih ODLOCA, kateri so nujni primeri in kateri ne. Torej, ziva katastrofa! Upam samo, da ne bo kdaj obisk ORL v Ljubljani zivljenskega pomena, ker bomo sicer odvisni od amaterskega in ljubiteljskega znanja medicine omenjenega vratarja!
Malo mi je bolje, sem pa se vedno hudo besna in se to – je mogoce ze kdo v nasem zdravstvu slisal za varovanje osebnih podatkov?

Masa

Maša

prilagam link, kjer lahko vswe bolj podrobno razložiš.

Primož

Da se nek propadli student medicine tako obnaša me ne čudi.Ampak odgovor sestre,da je to podaljšana roka,Neumnost brez primere.Takoj na cesto…portirja,sestro in tistega,ki je tako odločil.

New Report

Close