Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? homeopatija

homeopatija

Zdravo!

Če ima kdo izkušnje s homeopatskim zdravljenjem naj se mi prosim oglasi.

Maša

Draga Masa.
Nica nam nisi povedala, ali to mislis osebne izkusnje ali da se ti oglasi kaksen strokovnjak in pa , za kaksen tezave rabis pomoc.Ali pa te mogoce zanima samo homeopatija nasplosno

LP Mojca

Pozdravljeni

Že na forumu starši staršem ste veliko povedali o homeopatskem zdravljenju. Rada bi vas uprašala, če mi lahko priporočite kakšnega homeopata ali vsaj kako naj pridem do njega. Moja mama namreč trpi za revmatoidnim artritisom in v neki zdravniški knjigi sem zasledila tudi možnost zdravljenja s homeopatskim sredstvom, natančneje Bryonia D4. Zelo rada bi prišla do tega sredstva in prosim, če mi lahko pomagate.

hvala Saša

Draga Sasa !
Za zacetek me lahko tikas, se bomo lazje pogovarjali.Za kraj kjer zivis, te sprasujem zato, da bi ti lahko povedala za kaksnega homeopata, ki ti je najblizje.V Sloveniji obstaja Slovensko homeopatsko drustvo, ki ima v svojih vrstah precej clanov.Ce bi bila ti recimo iz Primorske, bi ti jaz tezko svetovala za homeopata iz Prekmurja ipd.Jaz sem bila samo pri enem.je iz MS.Ce zelis izvedeti njegovo ime, mi pisi na domac mail in ti ga bom povedala

LP Mojca

Mojca!

Sedaj živim na Škofljici pri Ljubljani, drugače pa sem doma iz Bovca. Zanima me, če mogoče poznaš kakšnega homeopata iz Ljubljane, bi bila zelo vesela. Zanima me kakšne so pa možnosti, da nekoga pozdraviš z homeopatskim zdravljenjem?

Hnala Saša

Draga Sasa !
Poskusila bom povprasati za kaksnega homeopata v Ljubljani in ti bom napisla njegov naslov.Kar pa se tice homeopatskega zdravljenja je tako kot pri alopatskem zdravljenju tudi tukaj potrebno imeti pozitiven odnos do ozdravljenja, saj verjetno ves, da tudi pri uradni medicini negativen odnos do zdravljenja zavira moznost ozdravitve.Verjetno si ze velikokrat slisala za moc pozitivnega misljenja.Tudi za rek: bolane misli, bolano telo.Jaz sama delam v lekarni , vendar pa sem zelo velik pristas alternativnih nacinov zdravljenja, ne pa da se ljudje filajo z tabletami , pa se to najpogosteje lajsajo simptome, vzroka bolezni pa ne pozdravijo.Mi v nasi druzini se vsi posluzujemo homeopatije , tako pri prehladih, kot pri otroskih alergijah.Glede moznosti ozdravitve pa moras poskusiti sama.

Lp Mojca

Draga Sasa !
V Ljubljani obstaja homeopatinja, ki je pediatrinja v Zdravstvenem domu Moste .
Ime ji je Irena Gorišek tel:01/537-55-90 ali v sluzbi 01/548-42-72
Poskusi

Mojca

New Report

Close