Najdi forum

astma

Lep pozdrav!
Imam nečaka starega dve leti in tri mesece. Pred enim letom so odkrili pri njemu alergijo na mleko, na lecitin ter na pršice. Alergija na mleko je izginila, ostala pa je na lecitin in na pršice. Njegov zdravnik pravi da ima izredno velik IG, tako da se astmi ne more izogniti. Sedaj pa je dobil še majhen astmatičen napad! Rada bi zvedela čim več o astmi, zdravljenju in če je možno, da astma z leti izgine.
Za odgovor se lepo zahvaljujem!
Stanka

V moji druzini so imeli na veliko astmo. Moja teta, oce, bratranca in tudi meni se je delno prikazovala. Vendar mi je izginila med 7 in 8 razredom. Ampak, ce ne bodo izginili, se lahko prenesejo na potomce.
Izogiba pa se naj na veliko stvarem, ki mu povzrocajo asmaticne napade.

maja

Astma je lahko posledica občutka, da ga starši ali kdo drug preveč omejuje.Če starši preveč skrbijo za otroka, lahko to jemlje kot omejevanje, komandiranje. Pomemben je tudi značaj otroka, lahko, da ne prenese nobenih omejitev in če ne more počet kar hoče, takoj dobi astmo, v tem primeru je bolezen težje ozdravljiva. Precej uspešno se bolezen zdravi z bioenergijo. V odnosu do otroka pa moramo upoštevati 4 pomembne stvari: otroka moramo ceniti, spoštovati, razumeti in imeti mora občutek varnosti.

Rudi, s tem pa se ne strinjam najbolj. Res, da se ne smemo otroka non stop obremenjevati kaj naj je, pije, oblece, ampak za astmo so tudi drugi vzroki. Otrok lahko to podeduje, da je izpostavljen snovem, ki ne ustrezajo njegovem dihalnem sistemu.

cebelca

Seveda se lahko ta občutljivost podeduje, toda to ni najbolj pogost vzrok. Imam kar nekaj izkušenj z zdravljenjem teh težav.

Lep pozdrav vsem skupaj!

Gospod Rudi, tudi jaz se ne strinjam z vami. Psihično pogojeni so lahko le astmatični napadi, vzroki za pojav same astme pa so ponavadi pri otrocih v alergijah.

Gospa Stanka: tudi moj sin je alergičen na vrsto stvari (mleko, pršice, trave, plesni, dlako,…). Alergijo na mleko je prerasel, imamo pa težave s pršicami in travami. Jaz se s to težavo spopadam tako, da na vseh področjih skrbim za otrokovo zdravje: pravilna prehrana, veliko gibanja in preventiva. Pri alergijah je pomembno preprečevati. S travami se spopadamo tako, da mu od začetka aprila do konca junija dajemo Claritin. (cvetenje trav je od začetka maja do sredine junija) In lansko pomlad smo preživeli brez težav in otrok se je lahko gibal tudi zunaj (napoved je bila, da bomo maj in junij preživeli v stanovanju). Sem pa ves čas spremljala stanje ne teletekstu in ob zelo obremenilnih dnevih (sončni, vetrovni) smo ga imeli doma. Proti pršicam se borim z vodo in krpo. Večino tepihov smo izselili iz stanovanja, ampak ne vseh. Imamo parket, ki pa ga ni težko vzdrževati. Z rednim čiščenjem se je nivo prahu v stanovanju znižal na tako mejo, da sedaj pobrišem prah dvakrat tedensko in je otrok brez težav. Na začetku priznam, da sem imela krpo že kar priraščeno na roko. Zamenjali smo tudi sesalec (kupili smo vodni sesalec), ki pomaga. Pozornost je potrebno posvetiti tudi avtu.

Upam, da sem vam s tem vsaj malo pomagala. Če pa želite izvedeti kaj več pa prosim pustit svoj elektronski naslov in se vam oglasim.

Simona

Vzrok VSAKE in VSAKE bolezni je v mišljenju oz. razmišljanju, zato ima g. Rudi še kako prav. Mišljenje oz. vzorci se lahko tudi podedujejo. Obstaja fizični gen, ki se podeduje in energetska struktura, ki jo lahko imenujemo tudi energetski gen (samo za lažje razumevanje), ki se tudi podeduje. Nikar se ne slepite. Otrok ima astmo, ker ne “more dihati”, ne pa zaradi alergije. Poskušajte se pogovoriti z njim. Kaj ga moti na vas, kaj ga moti v okolici, kaj ne more sprejeti. Lahko pa se tudi oglasite v najbljižjem SHEN QI centru, kjer zdravijo z kozmično energijo in imajo na področju alergij velike uspehe, kjer vam bodo vašo težavo izčrpno razložili in vam tudi pomagali.

Želim vam lep uspeh

Darja

Simona
Kar sem napisal o astmi in alergijah so moje dolgoletne izkušnje z zdravljenjem teh težav, rezultati so bili največkrat zelo dobri, posebno, če je občutljivost prirojena, to pomeni, da vzroki za te težave niso več prisotni, seveda se pa lahko odločite za vašo varianto in problem rešujete tako, kot ga vi. Ste pa z vašim pisanjem pripomogli k odločitvi, da pripravim svoje strani, kjer bo napisano, da so to alternativni pristopi zdravljenju in jih bodo brali tisti, ki to sprejemajo in ne bodo že vnaprej zanikali stvari, ki jih ne poznajo.

Pozdravljeni, gospod Rudi!

Najprej bi Vas prosila, da se zaveste, da Vam to pišem v pozitivnem smislu!

O astmi sem prebrala mnogo literature, resnično je večina opisovala astmo kot bolezen telesa (brez psiholoških in podobnih težav, kot vzrok zanjo). Poleg tega sem iskala informacije pri starših, ki so imeli tovrstne izkušnje. Kajti moja izkušnja je, da od zdravnikov nisem dobila nobenih konkretnih informacij. Že na preprosto vprašanje, kako naj ravnam z otrokom ob napadu sem dobivala toliko različnih, nasprotujočih si, informacij, da sem bila na koncu zelo zmedena. Hitro sem ugotovila, da bom pač morala kar sama vzeti stvari v roke. In sem jih. Naš sinko danes ob minimalni količini zdravil lepo uspeva in lahko popolnoma normalno živi.

Poizkusili smo tudi z alternativnim načinom zdravljenja. Žal je bil rezultat tak, da se je otroku po končanem zdravljenju zdravstveno stanje močno poslabšalo. Potrebovali smo dva meseca, da smo ga spravili nazaj na prejšnji nivo. Jaz popolnoma verjamem v bioenergijo, ne verjamem pa vsakemu, ki trdi da ima te sposobnosti!!! Verjame tudi, da mnogo bolezni izhaja iz podzavesti, duševnosti in da lahko z močno voljo pozdravimo marsikatero bolezen.

Vem pa tudi, kako sem se kot mati počutila, ko se je otrok dušil ali neustavljivo kašljal. In vem, kaj mu danes pomaga, da ima čim manj težav in da lahko živi, tako kot vsi njegovi vrstniki, brez omejitev. Vem, da ste dali svoj nasvet dobronamerno. Toda, če se jaz prestavim leto dni nazaj, ko so se pojavile težave z zdravjem in preberem vaš nasvet, je z mojega stališča žal neuporaben.

Danes, ko je otrok stabilen tudi jaz razmišljam o zdravljenju z bioenergijo. Ampak, kdor ima s tem uspehe je do njega težko priti. Veliko pa je tudi takih, ki ti vzamejo samo veliko denarja, uspeha pa ni. Žal! Na žalost je bioenergija področje, kjer je lahko veliko dobrega in tudi mnogo goljufije na račun nemoči!

Pozdravljam Vašo idejo o spletni strani in upam, da boste to idejo kmalu uresničili.

S spoštovanjem, Simona

Simona
Naleteli ste na bioenergetika, ki ni znal pozdraviti astme, ta vsekakor ne more predstavljati meril o možnostih bioenergije.

Rudi,
se vi mogoče ukvarjate z bioenergijo in s tem povezano tudi zdravljenje alergij, astme?
Stanka

Ali vi lahko?

In kako se lahko postavijo merila, dajih navadni ljudje vemo?

Rudi

Astmo je mogoče zdraviti z bioenergijo in tudi z nekaterimi drugimi alternativnimi načini, je pa za ozdravitev potrebno tudi sodelovanje bolnika, kar je pri otrocih težje doseči. Z alergijami je lažje, posebno pri otrocih.O vzrokih za bolezni in zdravljenjih je v knjigah veliko napisanega. Razlage bi bile za to rubriko preobširne, pripravil bom svoje strani, kjer bom o tem več napisal.

Stanka
Se ukvarjam tudi z zdravljenjem alergij.

New Report

Close