Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? glavoboli

glavoboli

Zaradi glavobolov sem bila poslana k nevrologu. Sprva so mislili, da sem jih podedovala po mami, namreč ona boleha za kroničnimi glavoboli. Tako so začeli z raziskavami, ugotovili so da je z glavo vse ok, ker sem imela dokaj nizek srčni utrip sem bila poslana na EKG in k kardiologu. Tam sem dobila odgovor, da je z srcem vse vredu, da je moja srčna mišica zelo dobra in da je to posledica sporta (kolesarjenje in tek). Kasneje sem pri nevrologu dobila odgovor, da je to vse moja psiha in da sem preobremenjena. Poslana pa sem bila tudi na hematološke preiskave, kjer so ugotovili, da mi primanjkuje železa v krvi. Slabokrvna sem že od 7 razreda osnovne šole in z nobeno hrano si ne morem povečati železa ( sem pa vegeterijanka). To bi pa naj bil glavni razlog za glavobole. Zanima me kako jih naj ublažim, ker so včasih resnično neznosni in trajajo tudi po nekaj dni.

maja

Glavoboli tvoje vrste so razmeroma lahko ozdravljivi z bioenergijo, razen če imaš večje okvare hrbtenice.
Rudi

Rudi!

Prejsnji teden sem bila na sistematskem pregledu in so rekli, da je z mojo hrbtenico vse vredu. Res pa je, da me obcasno boli.

hvala ti, maja

Vzrok vseh bolezni je naš odnos do življenja. Odnos pa je povsem odvisen od našega znanja o pravilih življenja in pomeni vibracijo. Vibracija je lahko pozitivna in negativna (pozitivne – negativne misli).
Tvoj glavobol je prav gotovo povezan z nesprejemanjem življenja. Ne morem ti reči, da sprejmi življenje oz. imej pogum, da ga spremeniš, ker prav gotovo ne veš na kateri strani bi se ga lotila.
Ravno tako občasne bolečine v hrbtenici. Ali imaš občutek kot, da bi imela na hrbtu težak nahrbtnik. Očitno si precej obremenjena z življenjem in si vse jemlješ k srcu ali nase.
V kolkor si iz Ljubljane, ti priporočam, da obiščeš SHEN QI center, kjer se ukvarjajo z zdravljenjem s pomočjo kozmične energije in kjer imajo veliko znanja o življenju. Drugače pa mi sporoči na moj e-mail, pa ti bom sporočila najbljižji naslov dvorane tvojemu kraju.

Hvala za pomoč, ampak Darja jaz uživam v življenju. Sem zelo srečno dekle, skoraj brez problemov. Imam dobre odnose doma in sem srečno zaljubljena. Res pa je, da imam preveč energije in ne vem kam z njo. Pa tudi to je res, da si veliko stvari nesem k srcu. Hvala ti. Aja, sem iz okolice Maribora.

maja

No potem pa recimo, da si preveč senzibilno dekle in imaš določene sposobnosti, ki jih je potrebno aktivirati. Dvorana v Mariboru je na naslovu Gregorčičeva 36. Pojdi pogledati. Mogoče boš našla kaj zase.

Želim ti lep dan

Darja

Poizkusi še z okulistom. Tudi mene so pestili hudi glavoboli, sedaj pa imam očala in glava me ne boli več.

Jaz sem imela glavobole zaradi kontracepcijskih tablet – tudi to je možno. Mogoče pa je vzrok v tvoji slabokrvnosti.

Lep pozdrav!
Naj še jaz nekaj dodam: jaz imam glavobole že 7 ali celo 8 let, kot posledica pretresa možganov. Tri leta po udarcu, ker so bili glavoboli pač neznosni, sem šla na skoraj vse možne preiskave razen na slikanje glave ne. Bila sem pri nevrologu, ne EEGju, pri otorinolaringologu, pri okulistu, vendar ni nihče našel nobenega vzroka. Nevrolog je ,tako kot pri tebi,Maja, rekel, da je to posledica mamine migrene in da se prenaša. Kot zdravljenje mi je predpisal Lekadole po katerih se mi je tako vrtelo, da nisem mogla sploh stat. Nato je zamenjal tablete z nekimi drugimi, kateri pa niso nič pomagali. Kot zadnjo in ne končno rešitev, pa je ugotovil, da najbolje da mi da Avamigran, kateri pa so tako močni, da jih je samo 6 v škatlici, so na črni listi, stanejo pa 15.000,00 sit (pa ni problem denar, če bi pomagalo), ko pa ga vzameš ti pa vrat otrdi. Torej pomoč samo z zdravili.
Ker ni šlo brugače sem poizkusila z kiropraktiko pri zelo znanem ljubljanskem kiropraktiku. Bilo je dobro samo takrat ko sem hodila tja. Potem sem bila pri nekem Rusu, tudi zelo znanem in rezultat je bil še slabši. Ta mi je celo predlagal naj si vsak dan vbrizgavam neke injekcije, katere se dobijo samo v Avstriji. HALO! Poizkusila sem še pri enem radiostezistu in pri večih bioenergetikih, pa je rezultat še vedno isti. Glavoboli skoraj vsak teden.
Sedaj sem se odločila, da grem še na CT. Čeprav ne bo nič olajšalo!

P.S. Sedaj sem stara 23 let takrat sem bila pa 18.

LP Marjeta

Ali ste poiskusili z Imigranom, ki je novejse zdravilo in se dobi tudi na recept?
Lp Mojca

Poskusi z vodo. Ljudje bi morali piti najmanj 2 do 2,5 l vode (ne čaja, sokov) dnevno. Prijateljica, ki je imela tudi težave z glavobolom pravi, da je potem ko je začela intenzivno piti vodo skoraj polnoma odpravila glavobol. Obstaja tudi knjiga, NISTE BOLNI, ŽEJNI STE.

Seveda v začetku hodiš predvsem veliko lulat, ker je večina ljudi dehidriranih. Po določenem času pa se telo že napoji vode, tako, da je tega tekanja manj. Po kitajski medicini, so ledvica poleg srca najpomembnejši notranji organ našega telesa. Proizvaja vodo, ki je za vse ostale štiri organe zelo pomembna. Če ni dovolj tekočine v telesu, to potem zgleda tako, kot če avto nima dovolj olja v mašini.

Poskusi. To te nič ne stane. Veliko žensk ima glavobole pred menstruacijo, kar jasno kaže, da gre za pomanjkanje vode v telesu. Že veliki znansveniki so na kocu ugotovili, da najbolj pomagajo najpreprostrejše stvari. Pa še nekaj. Vse kar potrebujemo za svoj obstoj, razvoj in zdravje nam je bilo dano ob rojstvu in se nahaja ali v nas samih ali v naravi.

Želim ti veliko uspeha.

Darja

New Report

Close