Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Fantje POZOR-penis

Fantje POZOR-penis

Lep pozdrav!

no to vprašanje sm postavu že velikokrat, pa nism dobu natančnih odgovorov.Upam, da bo na tej strani drugače!

Vprašanje je popolnama preprosto!

FANTJE KOLIKO IMATE VELIKE PENISE (v trdnem stanju), V CENTIMETRIH?

TISTI Z NAD 20 cm , A VAS KAJ OVIRA?

HVALA ZA ODGOVOR!

Oj,

no moj 14,5 cm

lep pozdrav!

Kaj naj ti rečem

je v redu, drugače nobenega ne ovira dolžina, je pa odvisno od mnogo faktorjev, ki bi jih lahko našteval. Za spolni odnos ni potreben samo penis ampak celotna struktura ne dolžina ne debelost tudi ženska ima pri tem veliko vlogo. Tako kot niso penisi vsi enaki tako niso nožnice vse enake. Če je to tvoja dolžina naj povem,d aje normalna. Kako pa bo v spolnosti, boš pa sam pogruntal, saj se boš moral najprej navaditi ljubezni, ki pa ni v penisu.

lep pozdrav

če imaš še kakšen pomislek povprašaj, pa se bom potrudil odgovriti.

jaka

Jaka
dobr si odgovoru

SE IMAM VPRASANJE:
Ce penis kej z leti raste npr 22(leto)…25…28…30……

HVALA

Jaka
dobr si odgovoru

SE IMAM VPRASANJE:
Ce penis kej z leti raste npr 22(leto)…25…28…30……

HVALA

Dragi Tadej

mislim da se bos moral sprijazniti z mati naravo, verjetno ostane tak kakršen je. Ne beli si glave s tem koliko je velik in ali bo zardi velikosti vse v redu, ko boš razčistil v glavi, da je to normalna dolžina bo vse v redu. Ti se raje posveti kaj tvoja partnerica doživlja med odnosom. V glamnem posveti se ji z vso dušo in telesom.

Za še kaj

kar tukaj

jaka

Jaka hvala za pomoč!!!!

sm neki mi povej kok maš let?

jaka no a je mozno, da svojo punco med spolnim odnosom spravim do orgazma?

KAKO?????

HVALA

Tadej….ne delaj si problemov z dolžino, saj moraš vedet to ni pogoj, za doživljanje orgazma….lahko ti povem, da sama orgazem doživim mnogo lepše z draženjem zunanjega dela spolovila-za kar pa ne rabiš dolžine ali ne??’In po pogovarjanju med kolegicami, ti lahko zagotovim, da je le redko katera “vržena” na dolge…prej obratno-marsikatera se pritožuje, da jo med odnosi boli, če je bolj dolg…In fantje ti očitno niso odgovorili s svojimi dolžinami…mogoče tudi bolj malo berejo tele strani, naj pa ti povem da je tvoja mera (14,5 cm) povprečna in ravno pravšnja…..če ti odgovor izkušene ženske kaj pomeni…pozdrav

Čez 40 let

Kako jo pripraviš do orgazma?

Prvo kot prvo moraš vedeti, da nisi samo ti v postelji ampak tudi ženska, predvsem se ji moraš posvetiti, da ne bi mislila, da zadovoljuješ samo svoje potrebe. Veliko je načinov zadovoljevanja ženske in sebe, to je tako nekako kot posluh pri glazbi. Moraš se navaditi not ritmov lestvic in še marsičesa, da postaneš glasbenih predvsem moraš imeti voljo in posluh. Tako najprej imej posluh za žensko ali partnerico, vsaka reakcija, je pomembna, ko kaj narediš. Če ji paše nadaljuješ z enako nežnostjo, če ne spremeniš in tako naprej, ostalo pa naredijo izkušnje.

Jaka

Najlepša hvala JAKA in ženska

ja jaz poskusam biti glasbenik, a mi ženska tega nekako ne dovoli!!!!

moja punca me ima fulllll rada, ampak opažam, da ona ni za SEX.Ona bi SEXALA le enkrat na mesec, le takrat je najin sex dober, super, 100%!!Jaz pa njo potrebujem vsaj enkrat na teden, a ona se s tem ne strinja. Saj se dama dol, ampak to zame ni sex, lahko bi rekel sex na hitro!!

oba sva stara 20 let

POMAGAJTE TUDI ŽENSKE

KAJ NAJ NAREDIM?

HELP

Potrpežljivost je lepa čednost,

drugače pa spoznavaj lepoto, za vse ostalo imeš še mnogo časa.

Jaka

Pravzaprav je kar malo čudno-ponavadi v tvojih letih še ne prihaja do sex-a enkrat na mesec…..to prihaja z leti…no-ampak šalo na stran-v resnici ali povpreno “rabimo” ženske malo manj sex-a od moških….ne vem ali je vzrok v zaposlenosti, prezaposlenosti ali v sami naravi-poskušaj biti s svojo punco čimbolj nežen, uvedi v vajino življenje veliko romantike, ugotovi kateri dotiki so ji najbolj všeč-recimo med delom…ali mogoče-nežni poljubi po vratu, medtem ko pripravlja večerjo…ne vem sicer kako je pri vama-toda ne sex-ajta samo v postelji ali samo zvečer, predvsem pa bodi pozoren do nje cel dan-ne samo kakšno minuto preden si želiš sex-a….to imamo ženske rade…..vsekakor ti želim veliko uspeha in potrpežljivosti……

moj je 21,5 cm ter ti rečem da nisem najbolj zadovoljen kajti mojo punco še vedno boli ko sexsava že več kot 3 leta……… pa čeprav je imela velikokrat spolne odnose z različnimi penisi

jaz sem mnenja,da jo ne privlačiš dovolj,če si želi spolnosti samo enkrat na mesec ali pa je morda malo nezadovoljna sama s seboj,Iz lastnih izkušenj ti povem lahko,da ima velik pomen pri vsemu skupaj to če misli da je nepopolna,recimo predebela.Poskusi se pogovoriti z njo glede teh zadev,namreč to vaju bo pripeljalo čez par let,v nič sexa.

moj je 16cm pa je moja boljša polovica zadovoljna…včasih pravi da je pretrd…

New Report

Close