Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? prepogosti prehladi

prepogosti prehladi

Pozdravljeni!

Že vsaj 6 let imam konstantne probleme z zdravjem – prepogosti prehladi, ki se začnejo z rahlo vočino (tam okoli 37,4), nenormalno količino nosne sluzi, bolečim grlom, kihanjem ter brezvoljnostjo in bolečino telesnih okončin. Ko rečem prepogosto, pomeni to, da sem (razen v poletnem času) praktično vsak mesec prehlajena z navedenimi simptomi (in v 80% tako neznosno, da moram vzeti bolniško, ker me v službi take nočejo “gledati”!, češ da prenašam bacile).
Preventivno skrbim za svoje telo in zdravje z redno rekreacijo in uživanjem naravnim preventivnih sredstev (limone, pomaranče, med, zelenjava…), zato moj zdravnik vse do danes ni uspel rešiti mojega problema. V vmesnem obdobju so se težave prenehale, ko je nadomestna zdravnica takoj posumila na alergijo (alergijo na prah in perje imam ugotovljeno še z alergoloških raziskav v mladosti).
Dobila sem Claritine tablete, in takrat so se prehladi prenehali. V dveh zaporednih letih sem bila na bolniški samo 14 dni, pa še to zaradi drugih razlogov.
Letos so se simptomi začeli ponovno pojavljati, čeprav še vedno jemljem omenjene tablete. Nerada hodim na bolniško “kar tako”, zato vztrajam pri delu – vendar je težko, saj delam v knjigovodstu, kjer je zbranost ključ dela. Začela sem jemati tudi Immunal – vendar so “smrkavost”, bolečine v udih in konstantna utrujenost že kar moj zaščitni znak. Sita sem že poslušanja bližnjih o moji “neodpornosti”, zato vas prosim za nasvet.
Hvala!
Renata

Ni dovolj, da skrbite samo za fizično telo. Predvsem je pomembna skrb za energetsko telo. Vzrok vaših prehladov je prav gotovo v vašem odnosu do dela, ljudi, življenja na sploh. Vročina 37.4 kaže na to, da so bolni vaši živci. Saj poznate tisto: bolne misli, bolni ljudje. Preveč se vznemirjate in obremenjujete z delom in okolico. Poskušajte se sprostiti oz. si poiščite kakšno alternativo. Če ste iz Ljubljane pojdite pogledat v Shen Qi center (poleg Mercatorja 24 ur – Vič).
To je energetska metoda, pri kateri s sproščanjem in pogovori dosežete močnejši stik z kozmično energijo. Ne bojte se. S to metodo se je pozdravilo že na tisoče Slovencev.

Želim vam lep dan.

Priporočam vam polnjenje z energijo z vizualizacijo. Udobno se usedite ali uležite in si zamišljate, da ležite n. pr. na plaži ob morju ali kjerkoli se dobro počutite in si predstavljate, da vas sonce močno greje. Na začetku mogoče ne bo preveč uspešno, po nekaj vajah pa bi se že morali bolje počutiti. Je pa res, da vegetarijanska hrana vsebuje manj tople energije, izrazito hladno energijo pa ima južno sadje.
Rudi

New Report

Close