Najdi forum

penis

Moj penis je 23 cm in imam problem kajti z mojo punco zelo teško občujeva.Zanima me če obstaja kakšno mazilo za njo? hvala za razumevanje!!

Sicer nisem strokovnjak s tega področja a vseeno: v lekarnah se dobijo razni lubrifikatorji, ki olajšajo spolne odnose, če se ženska nožnica ne navlaži dovolj. Dobijo se brez recepta, zato kar korajžno in brez zadrege.

Če sem prav razumela ni problem v vlažnosti, ampak v dolžini.tudi sama sem popoln laik-kar se tega tiče, toda poskusita z različnimi položaji in uporabljajta le tiste, ki so za partnerko neboleči-vaja dela mojstra……pa pozdrav!

Vidim, da o spolnosti ne veš kaj dosti in si eden tistih ponosnih “dolginov”, ki mislijo, da ga morajo do konca zariniti (po možnosti še zelo energično), češ, da je to tisto pravo. Dolžina pri vama res ne sme biti problem, saj ga lahko uporabiš le polovico (najbolj občutljiv je ravno na začetku), verjetno pa je problem v obsegu (10 cm in več) in v tem, da dekleta ne vzdražiš dovolj oz. se te zaradi dolžine in grobosti boji in je “suha”. Sam imam še kakšen centimeter daljšega, pa nimava z dekletom nobenih težav. Pomembna je dobra in dolga predigra ter nežen ljubeč spolni odnos v položaju, ki njej najbolj ustreza, pri čemer vedno pazim v vseh položajih, da ne grem pregloboko. Razmišljaj torej o tehniki, pa mazil ne bosta potrebovala.

Mislim da si malce tudi ti ! (kak centimeter daljšega)

New Report

Close