Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? brusnični sok

brusnični sok

Pozdravljeni

Ali mogoče ve, kje bi lahko dobil brusnični sok. Hvala za odgovore.

LP
Grega

Pozdravljeni,

Tudi jaz iščem brusnice oz. brusnični sok. V ameriški strokovni literaturi sem zasledila to, da je brusnični sok naravni antibiotik za zdravljenje vnetegaa mehurja.
Torej ne čaj-(na tržnici sem dobila brusnični čaj-listje), ki ni pomagal in je izjemno močnega okusa, težko se ga pije.
Upam, da se tudi pri nas dobijo brusnice iz katerih lahko sami naredimo sok. V Ameriki in Rusiji se ga dobi v trgovinah in lekarnah.
Lep pozdrav.

Cao

Ja jaz potrebujem ta sok iz istega razloga, no za moje dekle. Vendar pa mi je doktor ki tukaj odgovarja pri rubriki druzinski zdravnik rekel, da je ursi caj za to boljsi, vendar mojemu dekletu ni pomagal, zato bi rad probal s tem cajem. Rekel pa je, da se brusnicni sok dobi v trgovinah po avstriji. Anja, ce bos slucajno kje naletela na ta sok, bi bil zelo vesel, ce bi mi to tukaj sporocila.

Lp
grega

Pozdravljen,

Seveda ti bom sporočila.Prijateljica je šla v Ameriko, naročila sem ji naj se pozanima, kako je s tem sokom.
Za Avstrijo je treba preveriti, bilo bi super, ni daleč….
O.K. lep pozdrav!

Cao
Ej Anja, dej zmeniva se, da tisti, ki prej naleti na ta sok, ga vzame ekstra se za drugega, tko da ce ga jest kje dobim, ga bom vzel se zate, ce pa ga ti prej dobis, ga pa vzemi zame. Pol si pa tle sporociva da ga mava in se dobiva. Mislm da bi blo tko kr kul, ker to je ena zadnjih stvari, k jih se nisem sprobal, da bi vsaj mal omilil bolecine dekletu. Hvala.

Lepo praznuj
grega

Čao,

Včeraj sem prišla v Slo (počitnice), tako da sem šele danes prebrala tvoje sporočilo. V A sem kupila brusnični sok!! Dobiš ga lahko v lekarni, je zelo koncentriran, gost.Kupiš ga lahko kolikor hočeš, ena polliterska steklenica stane 70SCH.Na žalost v A ne bom tako kmalu šla, pa tudi dobila sem brusnični sok v kapsulah (prijateljica iz Amerike).Bomo vidli če kaj pomaga…Pejta v A, ni daleč…
Sok je super okusan samo če bo kaj pomagal.O.K.

Pozdrav, tvoji punci želim konc mukam z mehurjem..Slišimo se!
P.S.V lekarni so takoj vedeli, zakaj brusnični sok….

Sorry, pomota, Anja je pisala ne pa Saša.Pozdrav!

Pozdrav

A v avstriji pol pravis da ga majo. No dej ce bo kej efekta mi prosim tle sporoci, ker midva ze mal obupujeva, ravno zdej ima zopet vnetje. Tko da upam da bo kej pomagal.

Lp
grega

Čao.

Pri vnetju ni pomagal, spet antibiotiki. Ampak od takrat (pijem ga vsak dan) nimam več vnetja, kar je nenavadno – vedno se je takoj ponovilo.!!!!!Izgleda, da je brusnični sok neprijazen za bakterije, ko pa jih že dobiš pomagajo samo še antibiotiki (na žalost).Pozdrav, Anja.

Cao

A potempravis, da kot preventiva deluje. Zdej ne vem, a pri tebi je do vnetij tudi prihajalo po spolnem odnosu ali ne. No ce je temu tako, a brusnicni sok zdej tok pomaga, da tud spolni odnos ne povzroci vnetja.

Hvala za odgovore
grega

Grega,
kot ugotavljaš ima tvoje dekle vnetja mehurja zaradi spolnih odnosov. Za to pa si verjetno kriv ti, morda imaš predolgega, morda pa si premalo nežen v ljubezni. Nekateri moški seksajo zaradi sebe (hitro in grobo) in marsikatero dekle, ki drugih izkušenj nima, misli, da tako mora biti. Žal ni tako. Tudi moj prvi fant je imel dolgega in ga žal ni znal uporabljati, velikokrat sem imela vnetja. Nato sem ga zapustila, saj ni reagiral na moje pripombe. Predstavljaj si, da te od popka dol vse boli, stalno te tišči na vodo, krvaviš, slabo se počutiš, fant bi pa oral po tvojem drobovju z dvajset cm dolgo in debelo batino, kot na hitrostni tekmi. Ko se tvoje dekle pozdravi (ampak vmes res nič seksa) začnita z nežnimi odnosi, če imaš dolgega, ga ne zarivaj do konca-saj veš da je najbolj občutljiv prav na začetku, takoj po odnosu pa naj dekle urinira. Prav tako se malce vzdržita in ne seksajta vsak dan, da se nežna tkiva vmes umirijo. Bosta videla, da bo bolje, sama sem že stara, pa razen v mladih letih, nisem več nikoli imela vnetja mehurja.

Pozdrav

Zal mislim da ni problem v dolzini mojega penisa. Dolg je nekaj cez 16 cm. Grobost tudi ni problem, mislim da sem zelo zelo nezen. Do vnetja tudi ne pride vsakic. Mogoce se stanje popravlja. Do kdaj si imela ti tezave z mehurjem? Upam da ne zameris ker te tikam.
Lp
grega

Namesto brusničnega soka se lahko uporabijo tudi suhe brusnice (1 žlička na dan kot preventiva), kupijo pa se v domači lekarni (in stanejo cca. 500 SIT za 100g – ni poceni).
Ker imam tudi sama kronična vnetja upam, da bo pomagalo (zaenkrat drži). Sicer pa je še vedno najboljša preventiva pitje 2 litrov tekočine na dan in čim manj stresa – kar pa ni lahko doseči.

Lep pozdrav
Lea

brusnični sok se da kušiti v dm-u ali vsaki bio trgovini

New Report

Close