Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? luskavica

luskavica

Prosim vse, ki imajo kakršnekoli izkušnje pri blaženju in zdravljenju luskavice, da mi sporočite svoje ugotovitve! Vsake pomoči bom vesel, saj mi ta bolezen resnično greni življenje! Pomagali pa ne boste samo meni, saj je bolnikov s to boleznijo kar veliko. Vnaprej hvala!

POvejte kaksne zanke imate,da bomo vedeli kaj vec napisati. jaz iamm namrec ne vem kako se temu rece,a mpak neke vrste luskavico, ki pa postopoma izgine.

Ce bi se tudi tukaj pojavil kaksen zdravnik, bi bilo dobro slisati njegovo mnenje

jaka

Luskavica je lahko tudi posledica naše prevelike občutljivosti, prehitro nas kdo prizadene. Stanje se lahko izboljša tudi z zdravljenjem z bioenergijo.

Res sem se zamislil nad vašo ugotovitvijo, da je lahko luskavica posledica prevelike občutljivosti! Zase moram reči, da sem zadnje čase izjemno občutljiv. Za vsak najmanjši dogodek se močno sekiram, včasih tudi zaradi stvari, ki z mano nimajo nobenega opravka.Hkrati z naraščanjem te občutljivosti pa se mi tudi stanje pri luskavici vse bolj slabša!
Imate mogoče vi, gospod Rudi , kakšne izkušnje z zdravljenjem z bioenergijo? Mogoče poznate koga, ki te stvari obvlada? Jaz namreč ne poznam nobenega bioenergetika.

Hvala!

Če mi pošljete vaš e-naslov, vam bom napisal kaj več o tem, ali pa me pokličite na tel. 01 546 27 64 do 15h, da ne bi delal za koga reklame na internetu.

Pozdravljeni!

Veseli me, da so ne na tej strani končno pojavili tudi tisti, ki imajo izkušnje z zdravljenjem z energijo. Luskavica je običajno dedna bolezen, ki se lahko ali pa ne pojavi, odvisno od našega načina življenja. Rudi je pravilno ugotovil, da jo je pri vas aktivirala razdražljivost oz. nervoza. V kolikor ne boste zadovoljni z bioenergijo vam priporičam, da se oglasite v SHEN QI centru, kjer imamo uspešne izkušnje zdravljenja in ozdravljenja te bolezni. SHEN QI je energetska tehnika, s katero dosežeto močnejši kontakt s kozmično energijo. Pišite mi s katerega konca Slovenije ste, da vam bom dala naslov najbljižje dvorane.

Lep dan vam želim

Darja

Darja, hvala za nasvet.
Luskavica se mi je pojavila pred enim mesecem, pa sem full na tleh.
Prosim, če mi lahko pošlješ naslov, jaz sem iz Celja.
Če boš imela kakšen opravek v Celju, pa te vabim na kavo.

New Report

Close