Najdi forum

Penis

Zdravo, star sem 21 let in imam težave s penisom že od meseca julija letos pa do zdaj. Prav skoraj vsak dan zjutraj se tuširam in tudi sem skrbno umil pod glavico penisa, a preden grem spat ali pa jutri zjutraj vstanem, se mi pod penisom vedno nabere tista belkastna snov podoben snegu, zaradi tega me je tudi malo peklo.
Prosim za vašo pomoč in najlepša hvala za vaš odgovor.

Lep pozdrav.

Predragi Aleš!Mislim, da si malce preveč potreben in da se tega sluzastega snega ne moreš znebit! Mislim, da si moraš dobit kakšno žensko, predvsem pa zjutraj, ko se zbudiš iz razburljivih nočnih sanj in jih hočeš nadaljevati še v realnosti. Sicer pa zakaj bi se ukvarjal z vašim spolnim organom, če st tud vi ne z našo. Brez zamere, pa veliko sreče. Enkrat bo minil, bod optimist

Dragi Aleš

Mislim,da je to le faza skozi katero prehajaš in ni nič narobe s tem! Razumem,da zna biti malo nadležno vendar ti svetujem,da pozabiš na to in ne čakaš kdaj bo konec.
Veliko sreče ti želim!

CIAO

Alja

Punce povezujejo tvojo belkasto snov s spermo vendar po moje se motita. Le ta belkasta snov, ki se nabere za kožico spolnega uda se imenuje sramno maslo in je posledica slabe higiene ali vnetja.
Glede na to da ti skrbiš za svojo higieno ti predlagam, da si penis umiješ dvakrat na dan z nevtralnim milom, lahko tudi posebnim milom za intimno higieno. Če težava ne bo izginila boš moral poiskati pomoč pri urologu, da ti predpiše ustrezno mazilo, ker temu je lahko povod gljivično obolenje, če je sluznica tvojega penisa preobčutljiva. Gljivice pa ponavadi dobimo predvsem od vlažnih ženskih “luknjic”, ki so idealna gojišča za gljivice, lahko pa si jih dobil kje v bazenu ali kakšnem drugem javnem mestu. Da boš čim prej odpravil ta nadležen problem upoštevaj moj nasvet.

Lep pozdreav TOM

Pozdravljeni!
star sem 20 let in ze nekaj časa imam na spodnji strani penisa male podkoznim mozoljem podobne trde pikice, iz katerih tu pa tam tudi raste mala svetla dlačica.. bunkice me ne bolijo temveč motijo pri spolnem zivljenju.. in to zelo.. ze od malega sem navajen da si penis redno več x dnevno umijem.
lepo bi prosil za nasvet oz. rešitev, če ta sploh obstaja, od strokovnjaka oz. od moskega, ki je to prezivel oz. se resiv tezave.

ze v naprej se lepo zahvaljujem
LP, Mitja

New Report

Close