Najdi forum

penis

Pozdravljeni, imam eno vprašanje v zvezi s penisom. Star sem 13 let in me zanima če je kaj narobe, ko si dam kožico čez glavico od penisa in kadar si taknem glavico me malce zaboli. Prosil bi vas če mi na to vprašanje lahko odgovorite najhitreje kakor se da, ker sem zelo zaskrbljen zaradi tega problema.
Zahvaljujem se vam že vnaprej za odgovor in lep pozdrav.

MARKO je pisal/pisala:
>
> Pozdravljeni, imam eno vprašanje v zvezi s penisom. Star sem
> 13 let in me zanima če je kaj narobe, ko si dam kožico čez
> glavico od penisa in kadar si taknem glavico me malce zaboli.
> Prosil bi vas če mi na to vprašanje lahko odgovorite
> najhitreje kakor se da, ker sem zelo zaskrbljen zaradi tega
> problema.
> Zahvaljujem se vam že vnaprej za odgovor in lep pozdrav.

Dragi Marko, nisem zdravnik, tako da bi ti tezko povedal da imam prav,

vem pa samo to, da je najbolje ce vprasas zdravnika, saj to nic takega, da bi bilo kaj narobe s tabo in veliko jih ima podobne probleme pa si ne upajo vprašati.

Če kožica ne gre čez glavico, je tukaj več problemov:
– za kožico se rada nabira umazanija, kar ni dobro.
– problemi so lahko pri spolnih odnosih, da malo ali precej boli,

in se kaj bi lahko naštel,

Je pa tudi rešitev operacija, ki je rutina, da ti obrežejo kožico in vseh problemov je konec, zaradi tega pa nisi nič grši, vendar veliko bolj higienični.

To je moje mnenje, da te potolažim, zato vseeno pojdi k zdravniku in brez skrbi povprašaj za svoj problem ele zdravnik ti bo lahko bolj natančno povedal, kaj naredi,d a bo najbolje zate.

Vedno upoštevaj samo zdravnikov nasvet, vedno ga pa lahko vprašaš tudi na naših forumih, na tistih kjer odgovarjajo samo zdravniki.

l.p.

primož

S teboj ni nic narobe. Glavica penisa je pac obcutljiva zadeva. Daj si na prst malo olja in se dotakni. Verjetno ne bos cutil nikakrsne bolecine – na suho je pac tezje.

Mislim, da se tvoj penis še razvija in da imaš zato te probleme. Malo potrpi in se začni privajati,da postajaš PRAVI MOŠKI!!!!

Imam enak problem. Sicer jeto že 8 let stara tema! Prosim če mi kdo svetuje glede tega, sem pa star 14 let in me zelo skrbi. In zanima me tudi, zakaj KOŽICA od penisa gre težje gor na glavo (ko je dol), ko jo želim dati nazaj na glavica!!!

Malo manj kompliciraj pa bo vse vredu.

Jasna!

New Report

Close