Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Hiatalna hernija

Hiatalna hernija

Spoštovani!

Že precej dolgo imam težave z želodcem. Kar precej časa imam občutek tujka v grlu. Po zadnji gastroskopiji je ena izmed postavljenih diagnoz tudi hiatalna hernija. Od tega časa naprej imam tudi večje tečave. Imam namreč občutek, da se mi je nekaj zataknilo v požiralniku, kar pa ne morem nikakor spraviti na pravo mesto – kot bi imela v požiralniku košček nečesa ostrega, kar me močno draži. Občutek tega tujka je včasih nižje, včasih višje, včasih ga skušam požreti, ali izkašljati, skratka, težave so vedno hujše. Prej so se mi pojavljale predvsem zvečer in ponoči in tako sem lahko noč prespala dobesedno sede. Sedaj imam težave že v službi, pojavijo se ob sedenju. Žal je moje delo sedeče in ne morem kar naprej vstajati in se stegovati (delo z računalnikom). Pri prehrani precej pazim in se skorajda ne upam najesti do sitega. Moja zdravnica mi je rekla edino to, da je z želodcem slabo in da bom morala hudo paziti nanj – imam namreč še kup drugih diagnoz – kaj konkretno pa naj storim, da to težavo ublažim, pa mi ni povedala. Edino to, da se te težave ne da operativno odpraviti, kar me dobesedno spravlja v obup.
Lp
kIKA

Poskusi z bioenergijo, mislim, da se da precej teh težav rešit.
Rudi

Tudi tebi svetujem obisk SHEN QI tehnike, kjer zdravijo s kozmično energijo in imajo dobre rezultate tudi na tem področju.

Pošlji mi e-mail pa ti pošljem naslove dvoran. [email protected]

Lep dan ti želim!

Darja

tudi operacija vedno ne pomaga,jaz sem bila že dvakrat operirana(prvič pri dveh letih in drugič pri 16 letih) pa je stanje vse prej kot dobo in tudi ni upanja na kakršnokoli izboljšanje.Operaciji sta bili zelo težki, okrevanje dolgotrajno, uspeh pa slab.Pohvaliti je treba osebje Torakalne kirugije v Ljubljani, ki je enkratno in neprecenljivo. Poskušaj ugotoviti kaj ti najbolj škoduje(sklanjanje,dvigovanje),meni je recimo zelo ustrezalo smučanje a so mi ga zaradi okvar nog prepovedali. Če te zelo boli, popij kozarec vode, ponoči si dvigni vzglavje za 30 stopinj.Ne jej težkih stvari(čokolada) in se zmerno gibaj. Poskusi poiskati pomoč na Torakalni kirurgiji, kjer so izjemni zdravniki in ti bodo po najboljših močeh pomagali. kar pogumno stopaj naprej, pa oglasi se kaj!Lahko me pokličeš na 031 418 408, ti bom pomagala s svojimi izkušnjami.

New Report

Close