Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Kdaj bo Pediatrična klinika?

Kdaj bo Pediatrična klinika?

Zivjo

a mi lahko kdo kaj več pove o tem kdaj in ali je že določeno kje bo stala nova pediatrična klinika.?

Hinko

Na vsakem koraku vidim kako se zbira za kaksno napravo, kot npr, utrazvok, kako se organizirajo razne dobrodelne prireditve za pediatrično kliniko. Vse skupaj je seveda hvale vredno, sprasujem pa se kje je tukaj država, ki ima za vse drugo denar (orožje, ministrstva, avtomobili, ceste….), ko pa gre za dojenčke, otroke in mamice države ni nikjer.

Na vsakem koraku vidim kako se zbira za kaksno napravo, kot npr, utrazvok, kako se organizirajo razne dobrodelne prireditve za pediatrično kliniko. Vse skupaj je seveda hvale vredno, sprasujem pa se kje je tukaj država, ki ima za vse drugo denar (orožje, ministrstva, avtomobili, ceste….), ko pa gre za dojenčke, otroke in mamice države ni nikjer, ali pa se motim

Ja Peter

mislim da imas kar v veliki meri prav, hvalijo se vedno samo z majhnjimi dosežki, kot so en aparat, pa še tega so po možnosti zbrale dobrodelne ustanove in dobri ljudje.

Imam predlog za pridobitev glasov!

Naj en politik ali stranka podpiše sodelovanje in financiranje pri pediatrični kliniki in naj bo slika v časopisu, kako predaja ček za 10 mio sit direktorju klinike.

Dobi moj glas 🙂

hinko

Imam predlog, da bi se na teh straneh pogovarjali z enim zdravnikom, ki je pristojen za pediatrično kliniki, kajti mislim da bi lahko odgovoril na kaksno zanimivo vprasanje.

Janez

Lep pozdrav,

mislim, da na račun nove pediatrične klinike živi kar nekaj ljudi in se ni bati, da bo kmalu na vidiku, ker se bo potem mošnjiček tem ljudem delno zavezal.

Mojca

New Report

Close