Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Klimakterij -menopavza Težave z ravnotežjem

Težave z ravnotežjem

Pozdravljeni,stara sem 51 let,sem v perimenopavzi,poznam klasične značilne znake,ki spremljajo hormonske spremembe.Ampak jaz imam takšne čudne, kot nekakšne kratke stike v glavi,nič ne boli,samo začutim sekundni val v glavi,ki pa ni vročinski,to zadevo poznam.Zazdi se,kot da bom izgubila zavest.Zatem ponavadi sledi šibkost v nogah,tesnoba,mrazenje.Pred mesecem so se pojavile tudi težave z ravnotežjem,ki me vsakodnevno spremljajo.Zanima me,če bi to lahko bilo delo hormonskih sprememb,ali bo treba za te težave iskati vzrok drugje.
Ne jemljem nobenih zdravil,krvni tlak je normalen in do danes nisem imela kakšnih težav.
Hvala za odgovor in lep pozdrav.

Spoštovani,
omenjeni simptomi bi lahko bili tudi povsem nevrološkega izvora, zato priporočam obisk pri splošnem zdravniku, kateri bo ocenil, če potrebujete obisk pri nevrologu ali ne. Mislim, da opisani simptomi po naključju padejo tudi ravno v obdobje vašega prehoda in reprodukcijskega obdobja v menopavzo.

mag. Stanko Pušenjak, dr. med., specialist ginekolog in porodničar; Lepo prosim uporabljajte iskalnik! Samoplačniški UZ pregledi v nosečnosti: GSM 051 321224 nuhalna svetlina, morfologija ploda, preverjanje plodove rasti in ocena stanja pri tvegani nosečnosti, merjenje pretokov skozi različne žile ploda in popkovino, merjenje materničnega vratu, posveti v nosečnosti, npr. o porodu pri medenični vstavi, dvojčkih.
Objava čaka odobritev
Objava čaka odobritev

New Report

Close