Najdi forum

Pozdravljeni.
Prvič pišem tukaj, bolj kot ne slučajno.
Da ne razlagam predolgo, znašla sem se v navidez brezizhodni situaciji, vsaj moje trenutno dojemanje je tako. Probleme s tesnobo, paničnimi napadi in podobno imam že leta, vendar se nikoli nisem zdravila kar pomeni da tudi uradne diagnoze nimam. Trenutno sem na bolniški, pred kratkim sem doživela še smrt v najožji družini. Trudim se sama si pomagati, pa včasih ne gre. To pišem predvsem z namenom, če bi se mogoče našel kdo za kak pogovor, sploh ni tako važno o čem. Ker vemo da je splošna situacija taka, da je skoraj nemogoče v živo koga na novo spoznati in zato poizkusim svojo srečo tu.

Vse dobro želim vsem in veliko ljubezni do sebe.

Oj, jaz sem pa izgubil službo zdaj med korono, pa je mi je tudi bolj dolgčas. Ampak čakam nekaj mailov za nove razgovore za job. Lahko kakšno rečeva, če ti ni odveč. Pišeš mi lahko na: [email protected]

Jaz sem malo bolj defenzivno-introvertirane sorte… Mi pa ful ni problem bolj javno-anonimno klepetati po internetu kot npr. Kar naprej pod to temo …
Imaš kakšne fore okoli DIY lajšanja tesnobe – jaz vedno iščem nove ideje, zadnje čase (beri letos) je moja velika uteha gledanje bustastih nanizank na TV… Ne vem zakaj ampak bolje se počutim ko spremljam iste “zgodbe” in “znane” obraze v serijah. Že dolgo so mi mnogo bolj pri srcu kot karkoli “dramatičnega” ali filmi… Tisti mellow občutek malce domačnosti.
Kaj pa ti? Ti – doživljaš uteho na podoben način, ali drugače, ali te živcira (sem imela tudi takšno obdobje že)…

Pozdravljena petra89,

kako si danes? Si našla koga za podeliti in se pogovoriti? Mogoče je zdaj tisti čas, da si vzameš čas zase in greš globlje v stvari. Ni potrebno da se mučiš s tesnobo in paničnimi napadi brez ustrezne pomoči, saj jo je možno dobiti ( pomoč namreč) in tudi precej izboljšati svoje življenje. Ni treba da vse postoriš sama, včasih rabiš oporo in prav je tako, imamo pravico se tudi nasloniti na koga in poiskati pomoč zunaj sebe. Prepričana sem, da je ljudi, ki potrebujejo pogovor veliko in bodo veseli pogovora s tabo.
Oglasi se še in povej kako ti gre,
Lp, Bernarda

New Report

Close