Najdi forum

Pozdravljeni!!
Sem stara 26 let on 37ma ženo in 3 otroke zacela sva se tipkati imela sploni odnos nisem vedela da ima zeno itd kmalu mi je povedala nato sem preko fb prekinila z njim nato me je blokiral cez en dan me je odblokiral in mi pisal da me pogreša da nemore brez mene ?? Kaj naj naredim ze veckrat sem umes poskusala prekiniti vendar negre za tem se vedno dobiva….spoznala sem tudi ze njegove use 3 otroke vendar o ločitvi nerazmislja jaz pa nemislim biti njegova ljubica

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.

Očitno je veliko pomanjkanje moških, če se ženske tepejo za poročene moške.
Poskusi se postaviti v kožo njegove žene in njegovih otrok. Premisli…

Jaz bi prekinila stike, spoštuj se, zaslužiš boljše, si se mlada. Verjamem, da je težko in je lažje pisati kot narediti. Vsekakor si postavi cilje v življenju, res želiš biti ljubica poročenemu moškemu? Jaz na tvojem mestu ne bi razmišljala, pred teboj je še celo življenje punca…

Če kdo, se mora on postaviti v kožo svoje družine.

Ze si ljubica. Zanj si smet, ker zaradi tebe ne bo pustil zene. Razen ce ga ona brsne skozi vrata. Pa se tedaj vaju caka 3x prezivnina, torej nic denarja zate. Nobenih daril zate, dopust s 3 otroki, vikende sploh ne bos obstajala ker bo on raje z njimi. Vse kar bota imela bos placala s svojo placo. Njemu pa bo ostalo za njegove stroske in star avto. Pa prevarana zena nikoli ne pusti bivsega brez dolgoletne kazni.

Najdi ponos. Pusti ga ker te ni vreden. Upaj da se vsaj po sexu z zeno zate vsaj umije in spere njen vonj.

ti si njegova ljubica, če ti še plačuje z darili, pomočjo, oblekami in večerjami, si še kaj več kot ljubica, kaj kar res ne bi rada napisala.

Nebo pustil žene, je s tabo, ker z njo ne počne nič stimulantnega tam spodaj, pa še 3 otroke ima. Ti si mlada, bi želela morda še družino imeti, njemu se ne da več.

To je pač resnica – od njega ne bo nič. Ne boš imela družine, ne boš imela hiše in dvorišča in ne boš imela družinskih kosil in večerij.


Res dvomim, da so današnje 20-letnice tega sposobne. Razen sebe in svojih potreb ne prepoznajo ničesar oziroma jim vsaj ni mar za nič drugega.
Seveda ne velja za vse, ampak tiste izjeme se verjetno ne dajejo dol s poročenim skoraj duplo starim.moškim.

In kaj pol tu ni jasno???

Ce ste jezni na ves svet in na 20 letnice in predvidevam da vas je mož očitno varal to svojo jezo dajate ven kje drugje 🙂

Pri varanju ne gre vedno samo za sex… Včasih so prisotna tudi čustva in takrat nastane problem. Kot je rekel znani bioenergetik… Če bi se ljudje zavedali da nas z določenimi ljudmi vežejo karmične vezi, varanja ne bi tako zelo obsojali. Moraš pa vedeti, da si lahko s tem odnosom povečaš možnost, da sama nikoli ne boš imela družine. Ker ko si zaljubljenega v napačnega si na drugi strani nisi zmožna graditi kvalitetnega življenja. Želim ti veliko sreče!

Draga gospodična,

že način, kako ste opisali svojo situacijo, nam razkriva, da ne zmorete tega odnosa. Moški, ki vse sorte obljubljajo, redko to izpolnijo.
Odgovornost za varanje nosita oba. Zakaj se pa niste prej pozanimali?
Good luck!

Ste slišali že kdaj da moški reče čuj za sex bi te mel doma pa imam 3 otroke in ženo in se nebom ločil od njih?

Hahaha. Mislite da ena moska kurba sfolg iskrenost do žensk? Ne.

Zato se ljubica nikjer ne more pozanimati.

Enega takega poznam.  Samo upam da ni isti!

Ja super si pomagaš poročenim še več takih

Imej muda in pejt. Jaz sem bila na istem pri tvojih letih in sem zmogla. Ko pogledam nazaj, hvala bogu. Ne morem ga pogledat več.

Jaz bi samo rekla trpi, to ti je v genih.

Ločil se ne bo nikoli, ti pa si mu samo sexualna igračka.

Kaj ti ni jasno? Najdi si samskega moškega in ne razdiraj družine. Postavi se v kožo njegove žene.

Gospodična mična…..

Ne oziraj se na druge,pač pa poslušaj sebe in svoje srce .mogoce te ni on blokiral,pač pa žena in te je on samo odblokiral-ze tu je znak da mu ni vseeno.Kot je nekdo že komentiral da nebi toliko obsojali varanja, če bi razumeli da nekatere vežejo karmične vezi..                             Otroci so ampak to ni pogoj ostati v zvezi z nekom ,do katerega več ne čutiš enako ali pa sploh nič.zveza bi naj temeljila na ljubezni brez kakšnih koli pogojev  naj si bojo to otroci,finance,nepremičnine itd….Če bi v zvezi bilo vse tako kot mora  sigurno nebi iskal pozornosti in podobnega drugje…se pravi med možem in ženo ni vse v najlepšem redu ampak to ne pomeni da se treba tretjo osebo oblati in popljuvat ker je tako naneslo..sama sebi moraš biti številka ena in v prvi vrsti gledat kaj tebi odgovarja,in če se imata rada otroci ne spremenijo popolnoma nič v kolikor se odloči zate.marsikdo je nesrečen v zakonu pa vztraja zaradi nečesa,nekoga namesto da bi pogledal nase.Samo enkrat se živi če se ti ponudi priložnost jo zajami z veliko žlico,ne glede na obsojanja ..ljudje so imeli vedno kaj za pripomnit pa če je bila dobra ali slaba odločitev,vedno se najde kdo ki mu nekaj ni prav.

 

Upam da vama uspe!

Majstr…

Ni tretja oseba tista ki razdira druzino-predhodno sta jo začela razdira mož in žena..nekaj se je med njima zalomilo drugače nebi poskusil drugje.. napaka da so vedno ljubice in ljubcki kamenjani .. ne razumem zakaj vztrajat če vidimo da nima smisla nadaljevati pa bit z nekom iz navade in sebi odrekat srečo … Veliko ljudi je poročenih pa niso srečni ker nimajo poguma končati zveze v kateri niso zadovoljni…

New Report

Close