Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina Demenca pri 35 letih

Demenca pri 35 letih

Spoštovani!

Začela sem opažati, da se mi v zadnjem času vsakodnevno dogaja, da enostavno ne najdem prave besede za določen izraz, čeprav je ta zelo enostaven. Kasneje se ga sicer spomnim oziroma, ko ga kdo drug pove vem, da je to prava beseda. Drugih težav s spominom nimam. Sedaj me je že strah se pogovarjati, ker razmišljam o tem ali bom vse pravilno povedala. Zanima me ali je to značilno za demenco ali gre za stres?

Drugače sem že več let brez službe, partnerja in tudi prijateljev. Živim pri starših, kjer pa so večkrat tedensko prisotni prepiri. Za njune prepire mi ni vseeno. Pri razgovorih za službo imam večkrat najprej pisni preizkus, na katerem sem v večini primerov uspešna (pridem na ustni razgovor). Dela so za različna področja, na katerih še nisem nikoli opravljala dela, tako da se moram učiti nova področja.

Najlepša hvala za odgovor.

Zmedena35

Zdravo, seveda me težava ne spominja na demenco, lahko pa za preutrujenost, raztresenost…. vem da tega niste vprašali ampak morda je čas, da poskrbite za kvaliteto svojega življenja in se poskusite odmakniti od stvari in ljudi, na katere nimate vpliva
Lep dan

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

New Report

Close