Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca Otekla roka

Otekla roka

Pozdravljeni. Moja babica ima že dobro leto otečeno samo levo roko ki je na dlani in po prstih obarvana vijoličasto. Bila je že pri zdravniku večkrat odkar ji je roka začela zatekati vendar razen pomankanja železa njena zdravnica ni odkrila nobenih posebnosti. Roka ji pa še naprej zateka. Trenutno je zatečena že do komolca. Zanima me kaj bi vi svetovali v tem primeru? Da prosimo zdravnico za napotnico na hematološko oziroma infekcijsko kliniko na dodatne preiskave, saj se ji trenutno stanje slabša kljub temu da je stalno pri zdravniku?
Vmes je jemala tudi antibiotike ki pa so ji otekanje le še poslabšali. Je pa moja babica brez ščitnice in jemlje dodatne hormone vsak dan (kolikor jaz vem ima ščitnične hormone v mejah normale)
Hvala za odgovor in lep pozdrav (upam da vprašanje postavljam na pravem forumu)

Forum je čist taprav, žal pa odgovora nimam, predvsem bi bilo treba roko videti, pogledati bezgavke pod pazduho oz preveriti, če gre za motnjo odtelanja limfe recimo, žilne težave ali kaj tretjega, ter če je roka res izrazito otečena ali gre zgolj za občutek. Lep pozdrav

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

New Report

Close