Najdi forum

Kako izbrati

Spoštovani,

Imam eno generalno vprašanje, ker sem malo zmedena 🙂 Odločam se za rinoplastiko in pa malo korekture z botoksom in polnili, no in malo brskam po raznih forumih, spletnih straneh zdravnikov. Vidim, da te razne posege opravljate različni zdravniki – specialisti plastične in estetske kir., orl, dermatologi in še kaki drugi. Vsi poudarjajo, kako je potrebno iti k izkušenemu zdravniku, specialistu itd. Kdo je torej izkušen specialist in katera specialnost je prava? Šla sem gledati program zdravniških specializacij. Pri plastični kir.nisem zasledila, da bi v času šolanja imeli karkoli učenja v zvezi s polnili in botoksom. Tako da sklepam, da se tega priučite šele kasneje. Potemtakem je dejansko vseeno, kateri zdravnik to dela?
Nadalje, rinoplastike vidim da na ORL specializaciji delajo kar nekaj takih posegov, na plastični pa le po enega glede na tip(vsaj tako piše v programu). Torej lahko domnevam, da ima še sveži specialist ORL več izkušenj v temu kot sveži specialist plastike?
Torej vse je malo zmedeno za nas laike, vsi poudarjajo kvaliteto, a na kak način se to ‘vrednoti’. Tako da me zanima vaš komentar – kako vedeti oz se prepričati v strokovnost nekega kirurga oz specialista, sploh če je še ‘svež’, oziroma katera specialnost je ‘prava’ za botoks in polnila.

Lp,

Anita

pozdravljeni, odgovor je preprost… po spletu pobrskajte, kdo izvede veliko takšnih posegov, pogovorite se s prijatelji in znanci, kakšne izkušnje imajo, nato pa zaupajte svojemu občutku.

Lep pozdrav
Igor Višnjar za MedvedVišnjar estetska klinika

Medved Višnjar estetska klinika Nevio Medved, dr. med, specialist plastične kirurgije Igor Višnjar, dr. med, specialist plastične kirurgije Cesta v Mestni log 55 Ljubljana + 386 31 858 905 [email protected] www.medvedvisnjar.si

malo smešno vprašanje.vsi so ok drugače nebi dostudirali.kdo je pa najboljši je pa tudi odvisno od “marketinga” ,priporočil osebno ali na forumu.
so pa tisti najbolj popularni,ki so ze starejši,izkušeni tudi drazji.
imaš pa tudi kritike od najboljših bolje rečeno najdrazjih.pobrskaj po netu.
botoks in polnila ti lahko da ubistvu vsak zdravnik le naučiti se more…

New Report

Close