Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Multipla skleroza Notranja moč za krepitev zdravja in boj z virusi?

Notranja moč za krepitev zdravja in boj z virusi?

Popodan se meditirala in zazvoni telefon. Klicla me je znanka in z razburjenim glasom pripovedovala, da je ona o koronavirusu vse na internet preštudirala… Ljudje smo si različni. Ob slabi novici nekdo vidi najslabše in potem sebe in druge okrog sebe spravlja v stres. Stres pa vpliva na imunski sistem. Sama skušam čim prej najti rešitev in ukrepati. Če je ne najdem, si jo pa izmislim.

V filmu Matrica življena je nekdo rekel: “Če misliš, da je tvoja bolezen ozdravljiva, imaš prav. Če misliš, da ni, imaš tudi prav“. Prepričanje igra pri zdravljenju zelo veliko vlogo. Panika in strah nam niso v pomoč. https://youtu.be/6ifin7DXzGY

Ko je bila moja mama v domu starejših, je bila včasih, ko sem jo obiskala, v res slabem stanju. Pa sem se, takoj po prihodu, tapkala. Sebe zanjo. To je nadomesno tapkanje. Ko je bila malo boljša, sem tapkala njo. Po dveh urah je bila res neverjetno boljša.

Neke nedelje, ko sem jo obiskala, je res trpela. Imela je, ne vem, virozo, pljučnico, zelo težko je dihala. Kričala je: “Pomagajte, pomagajte, ne morem dihati…” Nikogar ni bilo, ki bi ji pomagal. Začela sem s tapkanjem, pa se mi je zdelo, da ni bilo posebnega učinka. Takrat sem poznala samo EFT in Energijso medicino. Sem bila pa enkrat na zdravljenju s ponovno povezavo. Ker sem mižala, nisem vedela, kako to poteka. Ko sem bila pri mami, sem se postavila ob posteljo in visoko dvignila roki in jih držala nad maminim telesom z dlanmi obrnjenimi navzdol. Predstavljala sem si, da gre energija iz mojih dlani v mamina pljuča. Po eni uri, ko sem tako stala, se je mama umrila in začela normalno dihati. Povedala je, da je bolečina v prsih popustila. Ko sem odhajala, ni imela več bolečine v prsih in je normano dihala. Nisem razmišljala, ali znam, ali ne, ali bo delovalo, ali ne. Sem samo iskala način, da ji pomagam. Verjela sem, da zmorem. Mama je bila takrat stara 96 let.

Novinarka Lynne Mc Taggart, avtorica številnih uspešnic, nekaj je tudi prevedenih, je veliko pisala o znanosti, kvantni fiziki, raziskavah… Je tudi dobra prijateljica z Joem Dispenzo in istočasno sta napisala vsak svojo knjigo. Dispenza Vi ste placebo, in Lynne The power of eight.
Ima tudi seminarje. Uporabila je moč kolektivne zavesti in o tem napisala tudi knigo. Metodo je imenovala The power of eight, ali Moč osmice. Gre za zdravljenje v sukupini 6-12 oseb. Ljudi na seminarju je razdelila v manjše skupine. V vsaki skupini so izbrali tarčo-osebo z neko zdravstveno težavo. Potem so ostali v skupini z namenom, pozitivnimi željami, da se pozdravi, z ljubeznijo in sočutjem zdavili to osebo. Vsi so bili energijsko povezani. Držali so se za roke, ali so vsi položili eno roko na osebo-tarčo. Koristi so imeli vsi. Zdravilci celo bolj, kot zdravljenec. Ko zdraviš nekoga drugega, zdraviš tudi sebe. Lynne dobiva prošnje za zdravljenje raznih bolnikov s vsega sveta. Po emailu potem obvesti tiste, ki so pripravljeni pomagati in ob določeni uri na določen dan v tednu vsi jstočasno pošljejo enak namen za zdravljenje osebi na sliki, ki so jo dobil po emailu.

Kaj je koronavirus nimam pojma, vem pa, da strah in panika slabita imunski sistem. Da se lahko s tapkanjem, energisko medicino, kvantno fiziko energijsko okrepi telo. Škodovati ne more.

Kako si lahko pomgamo sami? S tapkanje, da premagamo strah in pomagamo telesu, da se čim bolj aktivira imunski sistem. Bližnjim lahko pomagamo z nadomestnim tapkanjem, da se 6-12 oseb tapka za eno bolno osebo in to istočasno. Po metodi The power of eight. Lahko uporabimo tudi molitev, iskreno in iz srca. Ali samo pošljmo sočutje in iskreno željo po ozdravitvi.

Lahko poiščemo nekoga za energijsko zdravljene na daljavo. Vsekakor nič od tega, kar sem napisala, ne more škodovati. Prepričani moramo biti, da zmoremo.

Breda

Danes sem dobila email od Lyn Mc Taggart o korona virusu:

https://lynnemctaggart.com/beating-the-coronavirus-as-simple-as-a-b-c/?utm_source=lynmctaggart&utm_medium=email&utm_campaign=lynmctaggart&utm_content=Beating+the+coronavirus%3A+as+simple+as+A%2C+B%2C+C

Breda

In čisto spodaj piše tole:

Dr. Downing and other physicians from the International Society for Orthomolecular Medicine urged preventive supplementation to ‘prevent or minimize symptoms for future viral infection,’ including the coronavirus.

These include:

Vitamin C: 3000 mg daily, in divided dosages

Vitamin D3: 2000 IUs daily (Start with 5000 IU/day for two weeks, then reduce to 2000 IU

Magnesium: 400 mg daily (in citrate, malate, chelate, or chloride form)

Zinc: 20 mg daily

Selenium: 100 mcg (micrograms) daily

As vitamin C champion Dr. Robert Cathcart once noted, ‘I have not seen any flu yet that was not cured or markedly ameliorated by massive doses of vitamin C.’

So stop panicking about the so-called pandemic and start this simple prevention program.

Breda

5-Day Group Meditation Plan For Shielding Against Coronavirus
Join Thousands In This Online Group Meditation Gathering To Amplify Your Self-Healing & Immunity Against Coronavirus, And Contribute To Spreading Love & Light To Entire Humanity

Bezplačno

https://www.soulvana.com/coronavirus?utm_source=Broadcast&utm_medium=Email&utm_campaign=launch_mar_2020_coronavirus-Broadcast-Email-IE_01&utm_content=IE_01

Breda

Dr. Neja Zupan uporablja metodo Z dotikom do zdravja kot Donna Eden.

Še malo razlage Jutranje kavice glede na Energijsko medicinno.

Prva vaja, masiranje ključnice posrbi, da energije potekajo v pravi smeri. Spredaj gor in zadaj dol. Masaža te točke tudi zmanjša strah. Ledvica so povezana s strahom. Ko spremenimo smer poteka energije v meridianu ledvic, se spremenijo energije v ostalih.

Druga in tretja vaja, prst na brado in na sramno kost in potem pod nos in na trtico. Spredaj je središčni meridian in zadaj glavni. Ta dva meridiana sta dodatna rezervoarja za energijo. Ko ju s prsti povežemo, pospešimo pretok energije po telesu. To je zelo dobro za zdravljenje. To je mikrokozmična orbita.

Četrta vaja je križanje energij. Če se naše energije ne križajo, težje mislimo in imamo manjšo možnost, da se pozdravimo.

Pa še o petju. Perje tudi zdravi. Master Sha pravi, da vsakdo, ki zboli, bi moral peti 3 ure na dan.

Skratka, s to jutranjo kavico poskrbimo, da energije v našem telesu potekajo optimalno. Porem se tudi telo lahko zdravi.

https://youtu.be/efiT9G2AqRo

Breda

Danes Webinar ob 18h o korona virusu. Načrt za preprečevanje:

https://event.webinarjam.com/register/2/mlxqpsz
Join Drs. Heather and Jack Wolfson as they tell you all you need to know about the coronavirus. In this free 45-minute webinar, the Drs. Wolfson share what to do to keep you and your children safe from this virus.

Here’s what you’ll learn:

+What exactly the coronavirus is and how it is different than other viruses.

+The risks from the coronavirus – should you cancel activities and wear a mask?

+The symptoms of the coronavirus and how do they differ from the flu.

+Preventive measures for kids – what are the best ways to keep the virus from children?

+Preventive measures for adults.

+Why the media talk about a coronavirus vaccine is a fallacy.

+Action steps to stay healthy.

Grab a cup of coffee and join us this Saturday, March 7th. We’ll start at 12pm Eastern, 11am Central, 10am Mountain and 9am Pacific (sorry for the early start West Coast friends!). This is a FREE webinar.

About The Drs. Wolfson

The Drs. Wolfson have emerged as two of the world’s leading natural holistic health physicians. Their recommendations for healthy family and healthy home have been featured on NBC, Fox and CNN, and in publications like the USA Today, The Wall Street Journal and The Washington Post. They are two of the most followed natural holistic health doctors on Facebook. Hundreds of thousands of people watch their natural health videos, hundreds of thousands read their posts each week, and more than 100,000 doctors and people just like you have attended their speeches and training.

Breda

Donna Eden, Energijska medicina priporoča tole:
https://youtu.be/RSF8z50nz70

Breda

Kitajska vlada priporoča C vitamin. https://www.greenmedinfo.com/blog/shanghai-government-officially-recommends-vitamin-c-covid-19.2?utm_campaign=Daily%20Newsletter%3A%20Shanghai%20Government%20Officially%20Recommends%20Vitamin%20C%20for%20COVID-19%20%28MujEER%29&utm_medium=email&utm_source=Daily%20Newsletter&_ke=eyJrbF9lbWFpbCI6ICJicmVkYS50b3JrYXJAZ21haWwuY29tIiwgImtsX2NvbXBhbnlfaWQiOiAiSzJ2WEF5In0%3D

Breda

Dr. Axe ptiporoča:
https://www.greenmedinfo.com/blog/shanghai-government-officially-recommends-vitamin-c-covid-19.2?utm_campaign=Daily%20Newsletter%3A%20Shanghai%20Government%20Officially%20Recommends%20Vitamin%20C%20for%20COVID-19%20%28MujEER%29&utm_medium=email&utm_source=Daily%20Newsletter&_ke=eyJrbF9lbWFpbCI6ICJicmVkYS50b3JrYXJAZ21haWwuY29tIiwgImtsX2NvbXBhbnlfaWQiOiAiSzJ2WEF5In0%3D

Breda

In kaj pravi Marjan Ogorevec?

https://www.eposavje.com/ostale-novice/ogorevc-o-pojavu-koronavirusa-virus-najmanjsi-problem

Breda

Dr. Eric Berg,
https://youtu.be/lAtAd6_Wh9Y
https://youtu.be/VnIlXcwcUTk

Breda

Naši možgani imajo alfa, beta, gama, theta in delta možganske valove. Theta imamo med spanjem in tik pred spanjem in takoj, ko se zbudimo. To je najprimernejši čas za meditacijo. Beta valovi so večino časa, ko se ukvarjamo s svojimi težavami. Ko nas je strah in smo panični, so to visoki beta valovi. Alpha je stanje počitka za možgane. Alfa valovi pomagajo k skupni mentalni koordinaciji, umirjenosti, budnosti, integraciji uma in telesa in učenju.

Valovanje zemlje, to so alfa valovi. Zato, ko se prizemljimo, se naši možganski valovi kmalu umirijo, iz visokih beta preidejo v alfa in nas ni strah. Ko se povežemo z zemljo, se spremenijo naši možganski valovi. Dotikanje dreves, hoja po zemlji spremeni naše možganske valove Ko se dotaknemo drevesa, rabimo 2 minuti, da se prizemljimo.
O hoji po zemlji sem pisala tukaj:https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?t=8965646
In kaj ima to veze s koronavirusom? D vitamin je zelo pomemben pri zdravljenju. Poiščemo si je po klopco na soncu, pa poskrbimo, da se med sončenjem tudi prizemljimo. Ali damo bose noge na zemljo, ali pa vzamemo žico, si jo ovijemo okrog gležnja, in drogi konec ovijemo okrog želja in ga zapičimo v zemljo. To bo iz našega telesa počistilo vsa sevanja, ki smo jih dobili v stanovanju. Pozdravilo vnetja v telesu in odpravilo anksioznost. Telo se bo takrat zdravilo.

Breda

Kako se pripraviti na kcoronavirus. Dr Lam od adrenal fatigue.com.
https://www.drlamcoaching.com/blog/a-simple-guide-to-the-coronavirus/?utm_source=daily-newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=subscriber-newsletter&utm_term=supplement&utm_content=article-19693&inf_contact_key=78f4abf06759a0c37a3f9da530a8f552

Breda

Dva posnetka nista več na voljo tukaj. Na internetu pa. Naslov prvega posnetka je:
Dr. Eric Berg talking about virus corona – opinion and
Drugega posnetka pa ne najdem. Bil je o virusih in autoimunih boleznih.

Breda

Bolj na kratko je tudi tukaj:
https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?f=131&t=11207186

Breda

Še Dnevna rutina Donne Eden, ki jo omenja v svojem zgornjem posnetku:
naslov je :
Donna Eden Daily Energy Routine

Pa tale mi je tudi všeč, Master Zigang Sha Tapkanje petih enemontov.
Dr. and Master Sha: Five Elements Tapping, ko se s pestjo tolče po pregibu med trupom in roko in poje Šang ja jooo dau, kar pomeni, rad imam svoje pljuča. Tolče po meridianu pljuč.
Mislim, da je to tapkanje petih elementov po TKM zelo učunkovito.

Breda

Vabim vas, da sodelujete pri zdravljenju celega sveta s kolektivno zavestjo jutri, v sredo ob 18 h.
https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?f=131&t=11207878

Breda

Zdravnica, ki si je z dieto pozdravila MS in Italianski zobozdravnik o koronavirusu
https://m.youtube.com/watch?v=GN0OoXsf6wg&feature=youtu.be&inf_contact_key=ccd04a459af71ee44e0feb5f620b56d9d18a532c4142cb79caf2b269de1401fa

Breda

New Report

Close