Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Domače živali in veterina Avstralski labradoodle

Avstralski labradoodle

Pozdravljeni,

Ve kdo morda kako je pri nas s to pasmo? Je sploh kje kaksen in kako je z nakupom le tega?

Ima kdo konkretnejse info?

V eni od temi sem zasledila uporabnika Pasja prehrana, ki je omenjal to podrocje.. ker ne morem (ne znam) stopiti v stik z njim, upam, da vidi tudi tukaj.

Ni me potrebno zasebno kontaktirati. Vse kar zanima vas, bi utegnilo zanimati marsikaterega bralca, tako da lahko vprašanje zastavite tukaj. Mi te pasme ne vzrejamo, niti se jaz z bazo vzrediteljev ne ukvarjam.

Pri tej pasmi morate vedeti, kaj je to (to ni leglo labradorca in kodra); zakaj so ti psi bili vzrejeni, da bodočemu ljubljenčku to tudi ponudite.

Iskanje pasemskega psa se začne vedno pri kinološki zvezi. Za prve informacije pokličite na slovensko zvezo – morda imajo v svojem seznamu vzrediteljev tudi vzreditelje te pasme. Če ne, kar je zelo možno, pa se obrnite na avstralsko kinološko zvezo, ter jih vprašajte, kateri vzreditelji v Evropi trenutno vzrejajo to pasmo. Pasma ni poceni, zelo verjetno pa boste morali ponjo v tujino. Torej poleg kar nekaj potnih stroškov (vzreditelj lahko zahteva, da pridete večkrat na obisk), se pripravite na ceno okrog 2500 eu.

Slovenska kinološka zveza: Vaš link

Evropska kinološka zveza: Vaš link
Avstralska kinološka zveza: Vaš link

Trije evropski vzreditelji labradoodla:

Švica: https: Vaš link
Nizozemska: Vaš link
Nemčija: Vaš link

Najlepsa hvala

Pa dejte ljudje mal mozgane vklopit no. Vidijo enga prfektnga psa na fotki in takega bi oni meli. ni vazno kasne so potrebe te pasme. Pomeranca bi tut imel kar vsak pa tudi ce ga ni 1uro na dan doma sej tak pes pa res nic ne rabi.

Po drugi strani pa rešenčki čakajo po več let da se jih bo kdo v zavetišču usmilil, pa to je komedija. kot da je pes bolj kot ne modni dodatek ne pa čuteče bitje

Ne gre zmeraj zato da pes lepo zgleda na sliki😉 avstralski labradoodle je bil kolikor vem vzrejen z razlogom ustvariti pasmo ki je primerna za psa spremljevalca hkrati pa tudi hipoalergena (torej namenjena tudi alergikom)

Zivjo!

Ste na koncu uspeli dobiti Labradoodla?

New Report

Close