Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? Kje kupiti Pelsan kremo?

Kje kupiti Pelsan kremo?

Zaradi “opečene” kože po obsevanju so mi na Onkološkem inštitutu pordeli predel namazali s Pelsan kremo in priporočili, da jo uporabim tudi sama, češ da se jo lahko kupi. Vendar je v Sloveniji ni možno kupiti – vsaj kakor so gledali v lekarni in še jaz doma preko neta. Ali kdo morda ve, če se kje v Sloveniji kljub vsemu dobi?
Našla sem sicer spletno stran, ki to prodaja: goldpharma.cn. Vam je znano? Je zanesljivo?
Pa podatek, da naj bi se prodajala v lekarni v Beogradu. A to mi nič ne pomaga.
Na hrvaškem nisem našla. Kaj pa Avstrija, Italija? Tudi tu nisem našla.

namaži s šentjanževim oljem (šentjanževka namočena v dobro olivno olje- na soncu odležano in precejeno) to pomaga proti kakrkšnim koli opeklinam- zelo dobro.Naši onkologi tega ne poznajo, ker je vse kar je iz tujine boljše. Paziti moraš le to, da po mazanju ne greš na sonce (razen, če je namazani del pokrit- ne sme biti namazana koža na soncu, ker bo potem še slabše.
To olje dobiš pri kakšnemu zdravilcu …en link ti dam
https://www.moja-lekarna.com/simon-a%C5%A1i%C4%8D-%C5%A1entjan%C5%BEevo-olje-100-ml-2
vse dobro!

Hvala za odgovor. Sicer šentjanževo olje poznam, včasih sem ga tudi uporabljala. Vendar je potrebno po obsevanju pordele predele hladiti, za kar pa šentjanževo olje ni. Sicer pa je seveda super za suho kožo.
V tem času sem odkrila še eno nemško spletno stran, ki prodaja zdravila. Pošljejo po DHL, traja 3 dni. Plačilo je možno preko kartic ali Pay pala. Ker so imeli to možnost, sem kar naročila in danes tudi prejela kremo. Plačala preko Pay pala. Vse brez težav. Priložili pa so tudi vzorec kreme Sorion, ki naj bi se uporabljala pri nevrodermitisu, ekcemih in psoriazi. Lepo.
Še link, če komu pride prav: http://www.medikamente-per-klick.de

Aja, še cena: 22,47 € + poštnina 12,65 € za pakiranje 75 ml.

New Report

Close