Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca Kamiren XL

Kamiren XL

pozdravljeni,

Žal moje zdravnice na telefon ta teden ne bom dobila,popolnoma prezasedeno,plus dežurna je,žal so gužve,pa še gripe zdajle. Ker nisem ravno na smrtni postelji,se mi ne zdi urgentno da bi tja letela,pa delala dodatno gužvo,ker imam samo eno vprašanje. bom vprašala vas.

Začela sme jemat Kamiren XL,tako kot ste rekli sm zbrala pogum. Jemljem ga zdaj 5 dni,nisme glih prepričana da ga je moje telo sprejelo brez posledic,namreč zelo veliko spim,zelo sme utrujena,glava me boli že 4 dni,tud malo bolj smotan kašelj imam. na pogostih stranskih učinkih je vse to zavedeno. Pred jemanjem kamirena sme bila ok.

Moje vprašanje je,naj ga jemljem dalje,ali to izzveni? ker namreč so zdravila pri katerih te učinki izzvenijo in je rečeno da s ejih jemlje kontunirano (recimo metformin). Ali je Kamiren take sorte? Ali pa ne,pa naj ga neham jemat in skušam dobit zdravnico naj mi zamenja za kaj drugega?

hvala

p.s.: nja omenim,da hvala ker ste,hvala ker tako ažurno odgovarjate,hvala ker ste nam na voljo. Morate vedet da v zdravtsvu so gužve,da lahko dobim takole odgovore mi zelo zelo veliko pomeni,ker so zdravniki preobremenjeni pa nimajo časa če že glih ni kaj hujšega. Hvala vam! lp

Pozdravljena, hvala za pohvalo 🙂
Zdravilo ima med stranskimi učinki dejansko navedeno vse, kar navajate (katero koli zdravilo pogledate, ima sicer navedeno marsikaj od tega). Če gre dejansko za stranski učinek zdravila ((glede na to, da so težave precej splošne), so dobre možnoati, da izzvenijo kmalu, če ne, je zdravilo kožno zamenjati, nikakor pa cam ne svetujem, da bi si terapijo ukinjali brez posveta z zdravnikom, ki vam jo je predpisal. Lep poDrav

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

New Report

Close