Najdi forum

Pozdravljeni,
zanima me,ce ima kdo mogoce izkusnjo,ko mu je psihoterapija ( psihoanaliticni pristop )
skodoval,sploh analize psihoterapevta?
Hvala!

Pozdravljeni,

hvala za vaše vprašanje. Imate svojo izkušnjo ali je to dvom? Želite kaj podeliti?

S prijaznimi pozdravi,

Mag. Miha Štrukelj, Psihoanalitični psihoterapevt v Ljubljani, Link: Psihoterapija Štrukelj

Pozdravljeni,
imam izkusnjo in me je zanimalo,ce je morda kdo dozivel enako.
Hvala!

Moje izkušnje so, da je treba tudi terapevte vzet z rezervo in se vedno odločat “po svoje”.

Odgovor na objavo uporabnika
Mokica1, 14.01.2018 ob 10:04

Pozdravljeni,
zanima me,ce ima kdo mogoce izkusnjo,ko mu je psihoterapija ( psihoanaliticni pristop )
skodoval,sploh analize psihoterapevta?
Hvala!

meni! jz sem jo tud mela pa sem ji spokala ( na srečo je bla zastonj, ker sem brezposelna in žvim pri starših, se je moja svetovalka na csdju z izvajalko dogovorila de sem mela zastonj).  jz sem mela namreč in še mam psihične težave, težave s samopodobo, samozavestjo in s samogovori, kar je redkost pri ljudeh.  no, samogovore sem predno sem šla h njej, uredila sama od sebe s spremembo miselnosti in sem bla super. pri njej, ker ni nič nrdila za izboljšavo moje psihe, pa sem bla pod pritiskom, napredka ni blo nobenga, in blo mi je samo žal de ji nisem spokala že prej. psiho mi je tko poslabšala de se s samogovori k so se vrnili ( kadar se razburim pa sploh) ukvarjam že kakšne 3 leta in jih rešujem s psihološkimi tehnikami katere sem se učila večinoma sama ( vse razen hipnoterapije in tapkanja),  z njimi pa delam tud na svoji samopodobi.

upam de ste tisti psihoterapevtki k ste jo meli že spokali.

s psihoterapevti je tko,  de so fejst kot osebe, ne nrdijo pa nič de bi se kej spremenilo. dejansko visiš tam in se pogovarjaš z njimi na osebni ravni.  jz sem z njo zgubla 3 mesce svojga življenja, napredka ni blo in če bi vedla de ne bo učinka ne bi nikoli šla tja al pa bi se najkasneje po treh srečanjih jz poslovila.  svojo psiho rešujem sama! ona meni teh metod s katerimi se ukvarjam ni nikoli predlagala sploh, nisem vedla de sploh obstajajo. vse sem nrdila sama, vse od  a do ž.  dejansko si čist prepuščena sami sebi.

do nedavnega sem bla ‘alergična’ na vse kar se začne s ‘psi’ ( psihologija, psihoterapija, psihoanaliza, in tko naprej).  sem se pa zadnjič ko smo meli z društvom ozara kamor sem hodla na tapkanje ( zdej je to po zoom-u, ker je na ozari pct in zato nihče ne pride več tja razen par izjem) se vkučla h eni punci k je sicer psihoterapevtka in nas je učila čuječnosti in je blo uporabno samo zase tega ne uporabim ker mam dost drugih metod s katerimi se ukvarjam.

tko de vas čist razumem! niste edini.

 

 

 

New Report

Close