Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Hormonske motnje nenadno mrazenje po telesu

nenadno mrazenje po telesu

Pozdravljeni,
ne vem ali moji problemi spadajo pod hormonske motnje, ker mi še ni nobeni zdravnik pojasnil oz. verjel mojim težavam. Zaenkrat so mi pregledali kri, urin, pritisk, utrip srca ter pljuča, pač vse začetne klasične preglede pri katerih ni bilo nobenih napak in me odslovili.
Moja težava je ta, da mi kljub 24 st.c v prostoru začne prihajati nenaden hlad v stopala in se nadaljuje po mečih navzgor pa naprej po hrbtu ter po trebuhu. Pri vsem tem sem izgubil kar nekaj telesne mase in se že opazijo rebra. Ta mrzlica se zgodi tudi pri daljši hoji, čeprav bi misli, da bi se s hojo ogrel telo. Temperaturo oz. odpravo mrzlih nog si odpravim z namakanjem v vroči vodi.
To se je pojavilo pred šestimi meseci, ko so mi zamenjali stara lesena okna z novimi pvc, vendar je dober mesec zaradi napake pihalo skozi malo odprtino za trak rolete in je bilo mrzlo v stanovanju, kar je mogoče imelo posledico moji sedanjih težav.
Pred tem sem normalno hodil po stanovanju v copatah z golimi nogami, ter v majici s kratkimi rokavi.
Prosim, če imate kakšno idejo kaj se mi dogaja oz. na katerega specialista naj se obrnem, da sploh ugotovim, kakšne zdravstvene težave imam.
Hvala za odgovor.
LP

Spoštovani!

Žal ne vem, kaj je vzrok vašim težavam. Morda bi bilo potrebno izključiti motnjo v arterijskem pretoku na nogah.

LP

************************** Asis.dr. Edvard Pirnat, dr. med., spec. internist - tirolog
Objava čaka odobritev

New Report

Close