Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? Pljucni rak z odaljeno metastazo na mozganih

Pljucni rak z odaljeno metastazo na mozganih

Pozdravljeni,

tasca je bila diagnosticirana z 1 metastazo na mozganih in zariscem na bronhijih. Nimamo nobene informacije, ki nam bi pomagala, tako da se obracam na forume.

Tasca je bila vceraj operirana, operacija je sla super, je ze budna in ni na aparatih. To je celotna informacija, ki jo imamo v tem trenutku.

Tumor na bronhih je velik 7×5 cm in ni prisotne nobene tekocine, prav tako pacientka ne hujsa in nima simptomov. Tumor se ni razsiril na vitalne organe, sumijo edino da se je dotaknil stene aorte. Pljucna krila sta ok in vse ok.

Kaksni so kaj izgledli, glede na to, da je metastazo ze uspesno kirursko odstranila? Imate mogoce kaksno informacijo?

Hvala

metastaze so izmišljena zadeva in velika neumnost…..preberite si Hamerjevo NOVA GERMANSKA MEDICINA (Google). sploh pa je neumnost da se metastaza pojavi daleč proč od pljuč….po dr. Hamerju metastaze sploh ne obstajajo. Ko se zgodi nek velik konflikt, stres-trauma….se istočasno začne razvijati rak (torej organ) psiha in edem-Hamerjevo žarišče na možganih. Če bi pogledali CT posnetek vaše tašče, bi se ta edem v možganih videl na skorji velikih možganov (če je res rak na bronhijih) in sicer če gledamo CT tako, da so oči zgoraj -bi bil ta edem viden desno zgoraj-v primerjavo z uro okrog 13.30 do 14.30 tukaj Hamer govori o konfliktu strahu in sicer smrtni strah, če pa bi bil rak na področju pljučne pleure pa bi se to videlo na malih mžganih , odvisno od situacije levo ali desno in sicer v primerjavi z polovično uro-spodaj od 15 do 21 bi se to videlo v času okrog 19, ali 17 (odvisno od situacije)…..Ta edem ko človek reši konflikt sam izgine- je želatinaste strukture in predno se “potegne” iz možganovine nase povleče vodo, s tem se poveča in naredi nekaj težav lahko z vrtoglavico, bruhanjem, nezmožnost hoje itd….vendar to traja kratek čas. To dr. Hamer imenuje epileptoidna kriza, ki vedno nastane v fazi ozdravitve. Kar se tiče “žokanja” v možgane v takšnih primerih ima pacient samo srečo, da ostanejo možgani nepoškodovani. Brez operacije bi težave trajele največ 2-3 dni, potem pa bi bilo vsaki dan boljše. Kar se tvoje tašče tiče, če nima poškodovanih možgan zaradi operacije, tudi kasneje ne bo imela težav.

Kako pa potem pojasnjuješ, da se metastaze dokažejo tudi histološko? Se pravi, odstrani se metastaza ali del metastaze, iz nje pa se pripravi preparate, ki se jih pregleda pod mikroskopom. Pod mikroskopom pa je seveda bistvena razlika med edemom in recimo malignimi žlezami, kakršne se vidijo pri adenokarcinomih.

ti meni rajši povej, zakaj hudiča bi (če metastaze sploh obstajajo) se metastaze tako daleč preselile?????
Zakaj ne bi kar na kosti-rebra npr. skočile, no ja še skočit jim ne bi bilo treba, ker si čisto poleg pljuč, hehe…prosim, ne s takimi fintami.

Metastaze ne “skačejo” po telesu, temveč tumorske celice odplavajo po krvnih in limfnih žilah ter zlezejo po živcih v oddaljena tkiva. Gredo tudi v kosti, zlasti je to značilno za karcinom dojke in karcinom prostate.

Takšne pravljice nastanejo iz tega, če ljudje ne znajo poslušati, če posplošujejo in če ne vedo na kakšne načine lahko ljudem škodujejo!
Hetero, stalno se sklicujete na dr. Hamerja. Dr. Hamer je bil dr. medicine in njemu ni bilo potrebno verjeti, če metastaze obstajajo ali ne; on je vedel, da obstajajo in če pri nekomu ni bilo metastaz, se to ne more tako na splošno trditi, da »metastaze sploh ne obstajajo«. Ne spreminjati njegovih izjav ali jih posploševati.. Njegova trditev je zgolj, da je spoznal konflikte na CT posnetku, četudi še niso obstajale metastaze. To naj bi pomenilo le, da je videl »žarišča«, četudi še ni bilo videti metastaz. Pravzaprav bi on lahko ta izraz »konflikt« zamenjal z besedo STRES (saj konflikt pomeni tudi stres). Stres pa je lahko psihičnega ali pa kakšnega drugega izvora. In tudi ČE BI BILA kronična obremenitev pri komu samo psihičnega izvora, je NE more ozdraviti z bioenergijo.
Hamerju so odvzeli aprobacijo, ker je z bioenergijo zavajal rakave bolnike in je umrla 12-letna deklica.
Sploh pa: navidezno zdrav človek ne bo šel delati CT glave že iz vzroka enega konflikta ali stresa; ker bi to pomenilo še večji stres za telo. Tako da bi bila neka »žarišča« lahko najdena le naključno, ali pa šele, ko so že podani simptomi. S tem pa on nikomur ne more pomagati, niti v diagnostiki prekanceroz. Zato ne vem, kaj ste hoteli s tem sporočilom povedati? Za Vas bi bilo bolje, da se poskušate v kakšnem ezoteričnem forumu in ne tule pod parolo »Zdravstvene posvetovalnice«, ker o raku res ne veste mnogo. Sorry.

New Report

Close