Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Homeopatija glavoboli

glavoboli

Pozdravljeni,
iščem alternativo tabletam. Mučijo me hudi glavoboli že več kot 15 let. V zadnjem letu sem imela spet vse možne preizkave, na katere me je napotila splošna zdravnica, vendar je povsod vse v mejah normale. V vseh teh letih nisem ugotovila vzroka za nastanek glavobolov. Zelo hudo je ta teden, ko ne morem normalno funkcionirat. V torek me je glava začela bolet zvečer, ko sem se umirila. Boli v predelu čela in senc, pritiska na oči, da tud gledat ne morem. V sredo je bilo ok. V noči na četrtek sem se zbudila sredi noči, ker me je tolk bolelo. Potem je bilo ok in včeraj torej v četrtek tekom dneva od tam nekje 12.ure dalje vedno hujše. Danes v petek 1.4. sem se že zbudila z glavobolom. Do sedaj sem probala že nešteto tablet in edini, ki mi pomagajo so Saridoni. Vendar me skrbi, ker naj bi bili ti tableti zelo močni in se bojim, da si še kaj drugega uničim s tem. Včasih moram vzet tudi dva tableta v razmaku 1 ure, da potem lahko funkcioniram. Problem pa je, ker se zgodi, da sem popoldan sama z otroci in nimajo nič od mene, ker samo ležim. Da ne rečem, da sem razdražljiva. Ne vem več kaj naj naredim in sem čisto obupana. Prosim za idejo, kateri homeopatski pripravki bi pomagali ublažit glavobole podobno kot Saridoni.
Hvala in lp. Petra

Pozdravljeni,
se vnaprej opravičujem, ker vam lahko odgovorim samo z zlajnanim nasvetom, da boste najbolje opravili, če se boste odpravili na pregled k zdravniku homeopatu. Tako dolgo trajajoči glavoboli so kompleksen kronični problem, ki zahteva vsaj eno uro pogovarjanja, preden lahko homeopat izbere pravilno zdravilo za vaše glavobole. V homeopatiji obstaja več kot 700 različnih zdravil za različne vrste glavobolov, eno od njih je pravo za vas. Izbiro prepustite profesionalcu.

Lep pozdrav in vse dobro. Jošt Klemenc, dr.med., zdravnik homeopat www.celostnozdravljenje.si

Pozdravljen,
sej sem pričakovala tak odgovor. Sem bila na vaših predavanjih. Kakšna pa je cena pri vas za tak posvet? In kakšna je čakalna doba?
Lep pozdrav,
Petra

Pozdravljeni,
cenik boste našli na Vaš link, trenutna čakalna doba na prvi pregled pa je 7 mesecev.

Lep pozdrav in vse dobro. Jošt Klemenc, dr.med., zdravnik homeopat www.celostnozdravljenje.si

New Report

Close