Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? rak mehurja pT4, b.inop

rak mehurja pT4, b.inop

Pozdravljeni!
75 let stari mami so prejšnji teden predvideli operacijo totalne cistektomije, vendar so nam po posegu povedali, da to ni bilo mogoče, saj je pri samem posegu bilo ugotovljeno, da je tumor mehurja inoperabilen in da cistektomija ni bila mogoča. Vzpostavili pa so derivacijo desne ledvice po Brickerju. Leva ledvica je afunkcionalna, nameščena ji je bila stoma – stalni urinski kateter.. Glede na to, da je pri bolnici tumor neoperabilej, vzpostavljeno pa ima drenažo, bo ponovno poslana na onkološki inštitut za mnenje glede radioterapije.

Lepo prosim, da mi podrobneje razložite izvid, kaj jo čaka, saj smo na internetu našli podatke, da je pri vrsti raka oz. postavljeni diagnozi : pT4, b.inop in ST.POST.TUR.CA VES URIN pT2 G III.

Ker smo slišali, da je radioterapija precej boleča (stranski učinki) se ji bojimo to predlagati, če pa obsevanja ne bo je zdravnik rekel, da ji ostane še kakšno leto ali malo več. Bojimo se, da ji bo življenje s tem obsevanjem ali kemoterapijo, samo poslabšalo njeno stanje, saj smo po statistiki nekako gledali, da je smrtnost po povprečno 14 nesecih.
Prosim, da mi malo razložite situacijo.
Hvala za odgovor

Včasih se po kemoterapiji tumor zmanjša in je potem operacija možna. Ozdravitev pa verjetno ni možna.

Ne morem se strinjati s AlenkaČ. Ozdravitev je možna. Preberite si gradivo v prilogi in ne bodi neumni. Vsi se zgražajo, češ vodka te pripelje do alkoholizma. NEUMNOST. Preberite si gradivo v prilogi. Moja mama je stara 78 let in je bila operirana zaradi raka na debelem črevesu. Odrezali so ji košček črevesa in prišili nazaj. Nikoli v življenju ni pila alkohola. Sedaj že 3 mesece pije to mešanico in se počuti odlično. Nič ni podobna alkoholiku. nasprotno vedno več moči ima. Prej je bila po kosilu že močno utrujena, sedaj pa je lahko cel dan aktivna. še vedno kuha in čuva pravnuka.

To zdravilno mešanico nerafiniranega sončničnega olja in vodke pijem tudi sam. Začel sem skupaj z mojim prijateljem, ki so mu po dveh operacijah na možganih rekli “bye-bye” (ciao na onem svetu), je začel piti to mešanico. Danes se on vsak dan počuti bolje. Epileptičnih napadov nima več. Postopoma je opustil vsa zdravila in ne boste verjeli, nič ni podoben alkoholiku in jaz tudi ne. Prijatelj pije 3 x na dan 40+40, jaz pa 2 x na dan. Pa na zdravje.

dej odloči se že, al boš zdravko, ali boš švn, ker je jasno očitno di si eno in isto, matr kaj ste eni naivni

Se ti vidi, ja, da jo piješ in da ti je že pošteno skisala možgane. Daj, spelji se s foruma!


ZZdravko,
Nehajte zavajati bolnike! Mar hočete trditi, da je Vaša mama sedaj zdrava? Pridite povedat čez eno leto, če bo ozdravila raka na jetrah. In to nima sedaj nič veze z alkoholom…
Kot priloge k Vašim trditvam, pa obesite izvide tistih, ki so ozdravili, in ne citirajte anonimnežev/sebe ali kakih šarlatanov. Torej, dokažite, če je res bil maligni rak in opišite kronološki potek onkološkega zdravljenja etc., ki ga je imela oseba in seveda podprite stanje po onkološkem zdravljenju s CT izvidi in povejte koliko časa po tem si upate trditi, da je oseba že zdrava…. Kar ne morem verjeti, da lahko mirno spite.
Sploh pa, kdo Vam je rekel, da se lahko spuščate na področje svetovanja v zdravljenju raka?

Forumašu „Še sem živ“ sem pisala, da mi naj pošlje izvide od bolnika z rakom v pljučih, da vidimo, če je sploh bil maligni rak, pa ni niti odgvoril. Ne vem, ali je medtem že umrl, ali pa si je oblekel samo novo „oblekco“ in sebe navaja kot dokaz. Ali ne bi bilo bolje služiti denar na pošten način?
lp

New Report

Close