Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Hormonske motnje Kronična utrujenost

Kronična utrujenost

Pozdravljeni

Imam več vrst problemov praktično že vse življenje. Vedno sem imel težave z čustvi, nihanja razpoloženja lahko občutim srečo v drugem trenutku pa popolno praznino, jokavost in vse to v roku ene ure ali še manj, sem tudi hudo tesnoben še bosebno v družbi ( kostantno tiščanje v prsih) Sem popolnoma brez energije zelo težko se osrodotočam na določene stvari še posebno v službi, ki sem jih zamenjal že kar precej saj sem misli, da moje težave pretežno slonijo v načinu moje dela, ampak sedaj vem, da je nekaj hudo narobe z menoj.
Pred tremi leti sem imel prometno nesrečo v kateri sem imel zlome obeh stegnjenic, ter medenice, imel sem tudi splenektomijo. Po tem so mi endokrinologi ugotovili Hipogonodatropni hipogonadizem , zaradi moje konstantnega občutka žeje so me dali na MR hipofize, a odkrili ničesar posebnega.

Sedaj sem prišel nekako do konca svoje bitke saj enostavno ne zmorem več z vsemi njihanji ter utrujenostjo, zanima me ali je vse to posledica hormonov oz. zaradi hipogonadizma, ali so to psihične motnje ( depresija, mejna osebnostna motnja…)

Hvala za vaš odgovor

Spoštovani!

Glede na navedeno so težave, ki jih navajate verjetno psihično pogojene. Vsekakor priporočam preveriti raven testosterona in odmerek testosterona (če ga prejemate).

LP

************************** Asis.dr. Edvard Pirnat, dr. med., spec. internist - tirolog

New Report

Close