Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? Preden ste zboleli-ste imeli hitro ali počasno prebavo?

Preden ste zboleli-ste imeli hitro ali počasno prebavo?

Pozdravljeni, prosim za pomoč. Preden ste zboleli-ste imeli hitro ali počasno prebavo?
Zanima me ali to ima kakšne zveze. Ne zanima me potem, ko so nastali problemi, ko se mogoče prebava začela spreminjati iz ene skrajnosti v drugo, zanima me prej, kaj je bilo po navadi. Najlepša hvala za pomoč.
Zanima me tudi, ali ste imeli na strani kje je rak (npr desna dojka) na desni strani zobni absces ali pa polnjen zobni kanal ali več njih? Hvala za pomoč.

Leva dojka in nobenih težav z zobmi, super prebavo in tudi nobenih težav……..nobenih znakov pred diagnozo, nobenega slabega počutja, veliko energije. Tako, da to nima nič skupnega s rakom dojke….je pa prevelika količina stresa lahko povod.

Mici najlepša ti hvala. Nek zdravnik je objavil eno knjigo in je precej tega štimalo, nekaj pa sem le morala preveriti. Trdi da naj bi bilo več zobnih kanalov polnjenih na tem mestu in da te imajo mutagene kancerogene in nevemkakšne snovi, kateri nikakor ne nehajo tega oddajat in ko se tega znebiš – daš zob ven, da se lahko raka znebiš. Knjigo je objavil zobozdravnik v sodelovanju z onkologi, vira zdej ne najdem, je pa bilo dosti raziskav zraven zato sem vprašala če je kaj na temu ker imam več kanalov in moji v družini ki so se z tem spopadali tudi. Hvala, da vem da ni to pravilo.

New Report

Close