Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Dr. Darko Košutić

Dr. Darko Košutić

Ali ima kdo izkušnje s tem zdravnikom? Moram iti na pregled k gastroenterologu, pa me zanima kakšen je dr. Košutić?
Ali pa mi mogoče lahko svetujete katerega drugega s katerim ste bili zadovoljni. Pravijo, da so najboljši gastroenterologi v Rogaški, pa ne vem če je to res.
Hvala in lep pozdrav

A res nihče ne pozna tega zdravnika in nima izkušenj z njim?

Zelo sem nezadovoljna z njim. Sicer je bil moj prvi tovrstni pregled. Ampak človek je hladen, nekomunikativen, ne odgovori na nobeno vprašanje, ker pogovor mores met pri zdravniku in ne pri njemu. Pri njemu se dela preiskava in nič drugega. Kljub 3x prošnji,da prekine (drla sem se od bolečin), ni prekinil. Preiskavo je končal v 15ih minutah. Bila sem prepotena z mrzlim potom,ker sem skoraj padla v nezavest od bolečin in se nekaj časa dejansko nisem mogla niti premikat kaj šele da bi vedela kaj je govoril. Itak pa ni ogovarjal mene ampak pomočnici dajal navodila. Celo preiskavo ni komuniciral z menoj in ni nič pojasnjeval kaj dela, kaj bo naredil, kaj naj na določeni točki pričakujem. Grozna izkušnja. Raje grem še 10x rodit kot pa se 1x na tole. Pa s porodom nimam dobrih izkušenj. Se ne čudim, da ima kratko čakalno vrsto. Njrgova pomočnica pa je prijetna in ko je doktor zapustil sobo, je bila zelo prijazna. Medtem ko gospod doktor niti ni pozdravil, niti odzdravil. Res.. porazno.

Aja. Pa še to. Tudi sama sem po forumih iskala mnenja za Košutiča. Pa nisem nikjer nič našla. V rogaški sicer priporočajo doktorja Tepeša. Poznam jih kar nekaj, ki so z njim bili zelo zadovoljni. S košutičem v glavnem sama nisem bila niti malo zadovoljna. Glede izvida preiskave pa ni komentiral popolnoma nič drugega kot: “Izvid dobite po pošti!” in se obrnil proč.

Mene je pri Košutiču zmotila le neprijaznost oz zadirčnost, ni bil nesramen in ni se vedel kot da mu je vseeno, le prijazen ni bil. Strokovno pa je TOP! Ne morem prehvalit, najde in spomni se, kar se nihče drug ni, pa sem menjala ogromno gastroenterologov.

Pred preiskavo sem se zaradi forumov kar mal prestrasila in sem celo razmisljala, da bi se prenarocila v kako drugo ambulanto. Moram reci, da je dr. Kosutic izjemno strokoven in prijazen zdravnik. Od nobenega zdravnika do sedaj nisem bila delezna tako kvalitetne obravnave kot pri njem!

Pr123 hvala za tole. Imam pregled v četrtek in me je postalo še bolj strah ob prebiranju predhodnih komentarjev. Zdaj bom šla pa z malo lažjim srcem tja 😉

Imel pregled danes, vse zelo strokovno. Sestra zelo prijazna, hitra email komunikacija, na vrsti točno ob naročeni uri. Me je bilo kar malo strah, ko sem prebiral post iz leta 2020.

Pregled je res zoprn, a traja samo 3 minute. Doktor je res mal “nečustven” – zdrdra vprašanja, pove pogoje, vpraša, če me še kaj boli, in akcija. Ko gre cev po (omrtvičenem) grlu in požiralniku je zoprno, pomočnica ti mal drži glavo, da ne trzneš in ne narediš kakšne škode, potem je dalje OK. Pač malo se ti “riga”, parkrat je lahko kot bi hotel bruhati, ampak je kmalu konec.

Na koncu res ni nekega razgovora, počakaš pol ure na izvid, ki ti ga preda prijazna sestra, vse pojasni, pove da če kaj rabiš, kar pokliči in lep dan še naprej.

Pač jaz nekega pogovora ne rabim, zato me tisto, kar ostali omenjate zgoraj, ne moti toliko.

Pa srečno vsem.

    Jaz bila veckrat pri njem. Strokoven. Pove najprej na kratko kako poteka preiskava. Vprasa za tezave. Pregled opravi hitro in da strokovno pojasnilo  je pa res da ne dolgovezi ampak je kratek in jasen . Dober zdravnik. Sestra pa prijazna. 😊

Bil že nekajkrat na gastroskopiji pri različnih zdravnikih in povem lahko le to, da je bil poseg opravljen zelo strokovno, vsak korak prej pove, dela počasi in če bom moral še kdaj opraviti gastroskopijo, zagotovo grem k njemu. Je pa res, da mogoče daje vtis hladnega človeka.

Kaj se pa tiče dr. Tepeša, pa  ga priporočam vsem, ki “blatojo” delo dr. Košutića, da gredo k njemu in bodo videli, kaj pomeni gastroskopija opravljena v 5 minutah. Nikoli v življenju ne grem več k njemu. Klavnica! Lahko je prof.dr. in ne vem še kak naziv lahko ima, je dr. Košutić 10x boljši zdravnik od njega.

New Report

Close