Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Homeopatija glivična okužba nožnice napenjanje, vetrovi

glivična okužba nožnice napenjanje, vetrovi

Zdravo,

stara sem 31 let, vitka in majhna, načeloma se prehranjujem zdravo, raje malo več zelenjave in sadja kot mesa in veliko žit in stročnic.
problem so glivice in napenjanje. Vetrovi in pretakanje se pojavilo zvečer, najbolj hudo je ponoči ok 2zjutraj. pred tem zvečer in ponoči slišim pretakanje. Od pubertete naprej pa sem imela pogosta glivična vnetja nožnice, ki se ponavljajo. glivice so prisotne tudi na palcih nog. Pred tremi meseci sem imela tudi glivice na dlaneh obeh rok, ki so bile kot pikice, slabo vidne pod pvrhnjico. Za palec na nogi (noht) mi je homeopatska svetovalka (slišala sem veliko pohvala in dobrih povratnih informacij) v lekarni predpisala oz svetovala Phosphorus c12, jemljem 2xdnevno po 5granul. Tako je že skoraj 2 meseca, noht se lepo izrašča oz prerašča z zdravim. Pred dvema tednoma pa se mi je pojavil nizek imunski sistem, predvidevam da zaradi stresne odločitve (dokončanje faksa, slabše zdravstveno stanje sinka) nakar sem zbolela, najprej sinusi, ki se mi pogosto vnamejo in dolgo časa traja do ozdravitve, še vedno se mi čistijo, herpes v nosni sluznici, in vaginalno vnetje. ker dojim, ne želim zdravil osebnega zdravnika. Moj problem je sedaj ta, kako si lahko pomagam s homeopatijo do umiritve vnetja nožnice? ali bi lahko na opisano stanje svetovali? Stvar je akutna, do prvega obiska homeopata, ki ima dobre refernce pa je kar dolga čakalna vrsta. Iz pretekle pošte sem razbrala, da so v sloveniji (Ljubljani samo trije licenčni in dobri homeopati).

hvala in srčno upam, da lahko svetujete za trnutno težavo, v naprej pa se naročim.
Lep pozdrav

Pozdravljeni,
če prav razumem, jemljete fosfor C12 že 2 meseca? Če je temu tako, je terapija predloga in če ste pred 2 tednoma dobili težave, je to t.i. pozno poslabšanje, ki pomeni, da morate nehati jemati homeopatsko zdravilo. To zna biti vse, kar je treba storiti in v enem do treh tednov bi se morale stvari umiriti. Če se ne bodo, rabite novo homeopatsko zdravilo.

Lep pozdrav in vse dobro. Jošt Klemenc, dr.med., zdravnik homeopat www.celostnozdravljenje.si

New Report

Close