Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Kronična bolečina – fibromialgija ČE DELAŠ VEDNO ENO IN ISTO..

ČE DELAŠ VEDNO ENO IN ISTO..

NE PRIČAKUJ DRUGAČNIH REZULTATOV!

Če se nam vedno ene in iste misli motajo po glavi, isti občutki, ista čustva, iste slike, isti filmi… bo samo še slabše.

DA SE TELO LAHKO POZDRAVI, MORAŠ NAJPREJ POZDRAVITI SVOJE ŽIVLJENJE.
Pozdravljeno življenje se lahko upira mnogim boleznim in vodi do zdravega telesa.

Ko daš svojim simptomom pomen, te lahko vodijo, da se lahko pozdraviš.

Občutiti je treba nezdrava čustva in občutke in jih spustiti iz telesa. Strah, frustracije, jeza, krivda, sram…..Pa bodo tudi bolečine počasi izginile. Vsaka težava v telesu je povezana z določenimi čustvi in občutki.

Za kronično utrujenost pravijo tole:
Upiraš se življenju. Ne znaš reči ” Ne”. Stalno delaš nekaj, česar nočeš delati. Zato doživljaš frustracije. Želiš si, da bi bil nekje drugje. Prepričan si, da je življenje težko in trdo in, da moraš vedno trdo delati, da nekam prideš. Siliš se, da delaš preko svojih zmožnosti. Občutek zataknjenosti. Ignoriraš svoje telo, intuicijo, in kreativnost. Misliš, da imajo drugi prav in prave odgovore. Svojo energijo mečeš stran.

Za fibromialgijo pa pravijo tole:
občutek, da nisi zaželen, sesule so te življenjske težave, preveč stresa. Pomanjkanje moči, da bi se pobral in šel naprej. Preveč dela in premalo časa, da bi vse naredili. Življenje je borba. Občutek zataknjenosti, odpor, da bi rasli, se premikali in razvijali.
Preplavljeni z žalostjo, obžalovanjem, krivdo in skrbjo. Občutek depresije, zatrtosti, in stalno na preži.

No, vse tole zgoraj so pogruntali strokovnjaki. Če dobro pomislim, je kar nekaj resnice na tem…….

Vsake toliko časa mi kdor reče: ” Ti nimaš pojma, kako jaz trpim….” Med menoj in to osebo ni razlika občutkih, in trpljenju, ampak v načinu razmišljanja. Eni trpijo in čakajo na čudež. Drugi pa iščejo rešitev. Sama sem verjela vase, da zmorem in hočem nekaj spremeniti. In tudi sem… To delam vsak dan sproti. Ko si trdno odločen, tudi najdeš način kako to narediš. Ko je učenec pripravljen, učitelj pride…

Breda

New Report

Close