Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Homeopatija Želodec in vse ostalo

Želodec in vse ostalo

Pozdravljeni!

Na kratko bom opisala svoje težave, ker me predvsem zanima ali bi bilo smiselno obiskati homeopata in se zdraviti s temi zdravili ali ne!?

Stara sem 33 let in že od malega sem kar nekaj bolna. Konec OŠ so odkrili skoliozo, ki se mi je s steznikom popravila v takšni meri, da nisem rabila operacije, vendar so težave sedaj, tri leta po porodu, oziroma so kar bolečine, ki jih nekako “mirim” s telovadbo.
Pri 18.letih sem prvič bila v bolnici zaradi želodca-kronično vnetje-gastritis. Čez nekaj let je zopet udaril in tedaj sem shujšala dobrih 10 kg, vendar sem nekako s tabletami umirila vse skupaj. Lansko leto pa zopeet-slabosti, bruhanje vsega, nisem več mogla stati pokonci, izgubila zavest…pristala v bolnišnici na strogi dieti-kronično vnetje požiralnika, želodca, dvanajstnika, pa žolč se mi vrača nazaj v želodec. Pravijo, da vse od stresa, da sem preveč občutljiva…pa tako pazim na to stran, vse imam kar se da porihtano, sem zadovoljna, ampak… na bolniški sem kar dostikrat, sedaj pomladi mirim zadeve s tabletami (spet!).
Zraven tega imam probleme s ščitnico, do pregleda sem prišla zaradi močnih glavobolov pred leti, jemala zdravila, ščitnica mi dela premalo+avtoimunsko vnetje. Lani sem šla po drugo mnenje, ker so me iz bolnice direktno napotili k tirologu, le-ta pa je rekel, da on ni zdravnik za želodec, kaj hodim k njemu. No, drug zdravnik, kateri me zdravi še sedaj, je rekel, da na začetku mene sploh ne bi zdravil-mislil na tablete, mi menjal tablete in stanje se je nekako umirilo v roku 4-5 mesecev (lani), sedaj bi naj bilo ok.
Glavoboli so po porodu izzveneli, nosečnosti bila ok, le močni glavoboli. Tudi migrene, ki sem jih imela pred leti (zelo močne, da sem ležala par dni), so hvalabogu zaenkrat izzvenele.
Imam tudi reynauldov fenomen-občutljivost na hladno, da mi prsti na rokah in nogah zatečejo in postanejo fejst rdeči in boleči ob stiku z mrzlim. To mi specialist ne zdravi, svetuje le topla oblačila.

Ampak pride dan, ko sem čisto na tleh-me boli glava-saj se zaradi neodpornosti ne morem otresti prehlada že nekaj tednov, želodec, najbolj me pa moti to, da se mi zmoti v glavi, če se prehitro obrnem, mi postane slabo in mi gre na bruhanje. No, bruham ne, ampak…neprijeten občutek pač. Sem prvo mislila, da zaradi nizkega pritiska (s katerim imam že nekaj let težave), ampak mislim, da to ni to.

No, to na “kratko”. Kaj mi svetujete, lepo prosim!? Ker res nevem več kaj naj naredim?! Sem sicer poskusila z domačimi čaji, ampak mi je recimo bilo po rmanu bolj slabo kot kaj drugega…

Hvala za kakršnokoli mnenje/nasvet…ga bom ZELO hvaležna!!
Lep pozdrav!

Pozdravljeni,
veste, takšne bolj kompleksne zgodbe homeopati poslušamo vsak dan v sklopu našega dela, ker pacienti prihajajo k nam s točno takšnimi in podobnimi zgodbami. Čar homeopatije je v celovitosti zdravljenja, zato zdravimo več težav naenkrat sočasno z istim zdravilom. Vaše težave so kot nalašč za homeopatijo.

Lep pozdrav in vse dobro. Jošt Klemenc, dr.med., zdravnik homeopat www.celostnozdravljenje.si

New Report

Close