Najdi forum

cudne tezave

Ze nekaj casa me muci cuden pritisk v vratu predvsem za usesi in v glavi. Obcasno cutim mravlincenje po celem telesu in utrujenost. Opravila sem ze nekaj preiskv (ekg, uz srca, gastroskopijo, krvno preiskavo) in je vse bp. Ampak pritisk v vratu in glavi in mravlincenje pa se kar vstraja. Tudi spim bolj slabo. Pritisk je 157\80 utrip 79. Ali je vse to povezano z utrujenosto oz izorelostjo. Hvala za odgovor.

Pozdravljeni,

Mogoče so težav v meridjanu žolčnika, ali v vratnih vretencih. Morda bi vam pomagali na TKM, ali na mananualni terapiji. Poglejte si sliko meridiana žolčnika (gallbladder), kje poteka in primerjajte s svojimi težavami. Mogoče bi pomagala masaža in vaje za vrat. Ali pa masaža trebuha pod desnim rebernim lokom, če vas boli tudi zadaj v križu. deahttp://tcmdiscovery.com/acupuncture/UploadPic/2013-6/20136245383227362.jpg

Nisem zdravnik, poskusite pa lahko kljub temu. Na lastno odgovornost. To je samo namig.

Breda

Pa še vaja iz Energijske medicine:

https://www.youtube.com/watch?v=QMIOqIAugZA

Breda

Dobro je masirati točki za stres GB20 zadaj na vratu, kjer se glava in vrat stikata. To sta tudi točki, ki sta pri bolnikih s FM in SKU boleči.

Savina Atai je odlično razložila, zakaj izgorelost nadledvične žleze in kako si pomagamo. Link je v prispevku z naslovom: Nočni ptič.

Breda

Sem še malo pozabila, ker je minilo. Točno to, kar opisujete, se je tudi meni dogajalo zadnja leta. Bolečina za ušesi, glavobol, pritisk na vrhu glave, tresenje… Bila sem celo na urgenci.. Nevrologinja je rekla, da je od izrabljenih vratnih vretenc. Sama pa mislim, da je od vsakega po malem. Vretenca, stres, izgorelost… Pomagala sem si z vajami za vrat tapkanjem in vajami energijske medicine, masažo…Pa je minilo…

Breda

New Report

Close