Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Homeopatija Preboleli akutni bronhiolitis, pljučnica

Preboleli akutni bronhiolitis, pljučnica

Pozdravljeni!

Prosim za pomoč – s sinom (18mes) sva pred enim tednom prišla iz bolnice, kjer so mu postavili diagnozo akutni bronhiolitis, ki ga povzroča RSV in pljučnico, povzročeno z Mycoplasmo pneumoniae. Ob prihodu v bolnico je imel saturacijo 84%. Po enotedenski terapiji z visokopretočnim kisikom, Ventolinom, Atroventom, Berodualom, Medrolom, Acipanom, Amoksiklavom in Macropenom se je stanje izboljšalo, tako da smo sedaj že doma. Tudi njegovo počutje in obnašanje kažeta na to, da smo na poti ozdravitve.

Sedaj, po končanem jemanju vseh ab in inhalacijah, bi ga rada “prečistila” in prosim za pomoč – kaj mu lahko dam v podporo? Brala sem, da je Okoubaka namenjena “čiščenju” telesa, je to res? Seveda mu poleg homeopatije že dajem tudi probiotike, C vitamin…

Hvala za odgovor in lep pozdrav,
Anja

Pozdravljeni,
na zelo enostavno vprašanje žal ne morem dati preprostega odgovora. V homeopatiji predpisujemo zdravila individualno glede na simptome, ki jih pacient ima. Tako imamo lahko zelo raznovrstne klinične slike, kadar imamo takega od bolezni in terapevtikov zdelanega pacienta. Pavšalnih rešitev žal ni. Lahko poskusite z Okoubako, če pa po nekajdnevni terapiji ne bo bistvenega napredka, vam svetujem, da se obrnete na zdravnika homeopata oz. se pri njem naročite na pregled.

Lep pozdrav in vse dobro. Jošt Klemenc, dr.med., zdravnik homeopat www.celostnozdravljenje.si

New Report

Close