Najdi forum

kaj je dobro

Zdravo

V zadnjem mesecu sem imel na dobu 3 zastopnike oz, kot se predstavijo po telefonu svetovalce za …. ne bi zgubljal besed. Vsi so bili zelo tečni, zato sem pristal na obisk.
Sprašujem se, ali je z menoj vse ok? Imam varčevanje v vzajemnih skladih, naložbeno polico in nezgodno zavarovanje. Trije obsiki, tri pljuvanja en prek drugega.
Mi lahko pove nekdo, kaj je dobro nezgodno zavarovanje, ker varčevanje je varčevanje, več ko odmakneš več maš.

th
Jure

Pozdravljeni,

strinjamo se, da mora poslovanje zavarovalnic in ravnanje zastopnikov temeljiti na upoštevanju načel trga, tržne konkurence na lojalnih in korektnih temeljih ter poslovne morale, s ciljem nuditi stranki kvalitetno zavarovalno zaščito. Zastopniki si morajo pri delu prizadevati, da ne bodo škodovali ugledu svoje zavarovalnice in zavarovalniške dejavnosti nasploh (Vir: Slovensko zavarovalno združenje).

S sklenitvijo nezgodnega zavarovanja poskrbite za varnost v primeru nezgode. Pomembno je vedeti, da morate imeti visoko zavarovalno vsoto za trajno invalidnost, saj se življenje v primeru hujše nezgode lahko popolnoma spremeni. Posledice so lahko zelo težke in lahko povzročijo hujšo trajno invalidnost. V tem primeru smo lahko hitro izpostavljeni nižjim dohodkom zaradi bolniške odsotnosti ali celo invalidske upokojitve.

Kvalitetno nezgodno zavarovanje je zavarovanje, ki v primeru nezgode krije stroške spremembe življenjskega okolja (nakup invalidskega vozička, prilagoditev vozila, nakup medicinskih pripomočkov, obnovitvena rehabilitacija, zdravilišče, zdravila …) in finančni primanjkljaj, ki lahko nastane kot izpad dela dohodka v času bolniške odsotnosti ali predčasne invalidske upokojitve, kar krije rentno izplačevanje zavarovanja.

Za vsa dodatna vprašanja nas lahko pokličete na brezplačno številko 080 11 10.

Lep dan,
Sanja

********************************** Sanja Čekić Adriatic Slovenica d.d. http://www.adriatic-slovenica.si https://www.facebook.com/Adriatic.Slovenica

Pozdravljeni
Vaša volja in odločitev je, koga spustite skozi vrata lastnega doma in kaj ste pripravljeni poslušati.
Menim, da je z vami vse ok in imate dobro zastavljeno tako varčevanje koz zavarovanje.
Potrebno bi bilo pogledati konkretno kaj imate. Napisali ste namreč zelo na splošno nezgodno zavarovanje . Potrebno se je vprašati kakšne so vaše potrebe? Imate družino, otroke, kredite? Če le te imate, potem potrebujete primerno zavarovalno vsoto za smrt, dobro zavarovalno vsoto za invalidnost ter času primerno tudi zavarovanje težkih – kritičnih bolezni. Višine zavarovalnih kritji morate prilagoditi vašim potrebam. Upam, da sem vam bil kaj v pomoč.
Lep pozdrav.
Zastopnik

Iskreno…. nekateri produkti so res kup dreka (nekatere zavarovalne police) nekatere so super. Bolje kot nič je imeti sklenjen nek produkt, da pa se zoptimizirat. To pa roko na srce malokateri zastopnikk zna.

New Report

Close