Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Homeopatija Bronhitis (obstruktivni) pri dojencku

Bronhitis (obstruktivni) pri dojencku

Najprej en lep,prisrčen pozdrav. Imam hčerko,ki je stara 9 mesecev..Ko je bila stara 3 tedne je zbolela za respiratornim sincicijskim virusom (RSV), ki se je razvil v bronhiolitis..saturacija je bila vredu,zato hb ni potrebovala kisika.. izvajali sva inhalacije ventolina in beroduala..nosek cistili s fr,po 9 dneh sva bilo odpusceni, piski,hropci,pokci so bilo se vedno prisotni..kaselj v napadih..najhuje po hranjenju..(mleko) in zabit nosek.. non stop.. se ni nic izboljsalo..Ko je bila stara dobre 4 mesece sva bili ponovno napoteni v bolnico zaradi bronhitisa..saturacija hb ok, zopet inhalacije ventolina in beroduala..poki in hropci se vedno prisotni ( klicali so jo veseli piskac) spiranje in sesanje noska..vendar je bil nosek kmalu spet poln..vzeli so ji tudi kri zaradi morebitnih alergij,eozinofilci v mm3 so bili povisani 547 ( normala 22-300),IgE cel 2.67,ECP 19,8 ( normala 1.8-11.7) .Julija sva bili napoteni na pediatrijo lj.na pulmoloski oddelek za kontinuirano snemanje srcno dihalnih vzorcev..vendar je bilo snemanje zaradi tehnicnih tezav kratkotrajno,vendar je prikazalo obstrukcijske motnje dihanja brez pomembnejsih padcev saturacije…opravili so se naslednje preizkave : bris nazofarinksa na respiratorne viruse je bil negativen,hemogram je za starost bil primeren,na rentgenski sliki pljuc ni bilo videti posebnosti,kožni testi negativni na kravje mleko,jajca..ostali izvidi ( za chlamydio trachomatis,globoki aspirat žrela na patogene bakterije,iontoforeza,imunoglobulini G,A,M,.,Cel.IgE,spec.igE.na KML in jajca..sledijo naknadno (ne vem kdaj ??!,ker se nic nismo dobili..) Svetovali so pH metrijo vendar sem jo odklonila,ker je bila puncka popolnoma izmučena od vseh preizkav..Poleti,kak mesec hb ni bilo vec slisati piskanja in hropcev..kaselj se je umiril in tudi nosek je bil ok..do zdej.. Zacelo se je spet s kasljem in z zamasenim noskom.. in zopet bronhitis.. sedaj je ze malo bolje,kaslja sočno in malo manj ampak nosek,nosek je pa zabit..in nam dela velike težave..cez dan se gre..ponoci je pa tezko.. spimo tako da se non stop zbujamo.. groza.. smrkelj je prozoren in rumeno zelen..( poleg vsega tega in potem se nemirnega spanja ji izrascajo zobki..drugi rine na plano : -) ..
Rabila bi vas nasvet ( pomoc) kako in kaj.. ker preprosto ne vem s cim in kako naj ji pomagam..sploh pri tezavah z noskom..ma z vsem.. ze vnaprej se vam zahvaljujem za vas odgovor.. lep vecer/ dan..

Pozdravljeni,
res ste ujeti v začarani krog nenehnih hudih akutnih bolezni in preproste rešitve vam elektronsko ne morem ponuditi. Imamo pa vsi homeopati vsak dan enega ali dva primera takšnih pogosto bolnih otrok v naših ambulantah. Homeopatsko zdravljenje vedno zastavimo individualno in v veliki večini primerov uspemo hitro dvigniti nivo splošnega zdravja oziroma odpornosti, da ponavljajoči infekti postanejo zelo redki in večinoma blagi, takšni, kot naj bi jih imeli zdravi otroci.
Zato iskren nasvet, prijavite otroka k zdravniku homeopatu.

Lep pozdrav in vse dobro. Jošt Klemenc, dr.med., zdravnik homeopat www.celostnozdravljenje.si

Hvala za vas odgovor. Vas lahko povprasam katerega homeopata mi priporocate ( vem da je tezko) na obmocju gorenjske? Lep vecer..

Zdravnico homeopatinjo Špelo Peternelj iz Škofje Loke. Povezava je tule[/url].

Lep pozdrav in vse dobro. Jošt Klemenc, dr.med., zdravnik homeopat www.celostnozdravljenje.si

Hvala

New Report

Close