Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Homeopatija zaprtje

zaprtje

Pozdravljeni!

3-letnemu sinu se je čez vikend pojavilo zaprtje. Kaka težko in zelo boleče, blato pa je suho in v obliki velikih kep tako, da jih zelo težko spravi ven. Trebušček ima trd in napet. Tako stanje traja že četrti dan. Svečke in laktoza ne pomagata. Stanje je pripeljalo tako daleč, da sploh noče več kakati, se upira in tišči ritko skupaj. In začarani krog se je začel .
Drugače je imel sin urejeno prebavo, potrebo je opravljal skoraj vsak dan. Je raznovrstno prehrano in dosti pije. Giblje se zadosti.
Zanima me kako bi mu lahko pomagala s homeopatskimi pripravki. Mi lahko kaj svetujete, recimo, da bi se mu blato zmehčalo.
Drugače se vam pa zahvaljujem za nasvet pri odravljanju inkontinence, saj je svetovano zdravilo pomagalo.

Hvala in lep pozdrav.

Pozdravljeni,
s homeopatijo se da reševati tudi takšne navidezno enostavne akutne komplikacije, a je izbira zdravila kot za vsako stanje zelo težka zaradi širokega nabora zdravil, ki lahko pridejo v poštev, in se je treba o dotičnem zaprtju pogovarjati vsaj petnajst minut, preden lahko svetujemo pravo zdravilo. V takih primerih ni nič narobe poseči po laktuloznih sirupih in glicerinskih ali maslenih svečkah, če pa postane zaprtje kroničen problem, pa je smiselno obiskati zdravnika homeopata.

Lep pozdrav in vse dobro. Jošt Klemenc, dr.med., zdravnik homeopat www.celostnozdravljenje.si

New Report

Close